Siivotaanko, vai syödäänkö eka?

0.14


Osataan me toisinkin päin! Viime viikonloppuna meillä oli kaikkia hienoja suunnitelmia, mutta vietimmekin vapaamme ihan kotona rentoutuen. Tänään taas Felix pääsi illaksi isomummin luo, ja meidän oli tarkoitus lähteä kotiin siivoamaan, mutta löysimmekin itsemme Rossosta syömästä. Ja me emme koskaan käy Rossossa!

Ehdimme hämmästelemään ravintolaan päätymistä jonkin aikaa, sillä paikka oli aika täynnä, ja palvelussa kesti. Ruoka oli kuitenkin yllättävän hyvää. Lohi ja sienikastike oli nappivalinta, ja Harri tykkäsi pitsastaan.  Samassa korttelissa sijaitsevat muut S-ryhmän ravintolat eivät ole saaneet minua ihastumaan, ja mielestäni näissä paikoissa ruuan taso on melko samanlaista. Voin myös kertoa, että tulen aika vihaiseksi, jos saan ravintolassa ruokaa, josta en pidä. Harrin onneksi niin ei tänään käynyt.

Huomenna uusi yritys! Huomenna on sitten se siivouspäivä. Voisi myös syödä hyvin, onhan nyt kuitenkin viikonloppu. Ja ruoka on tärkeä osa jaksamista. Tietysti pitää myös levätä. Oikeastaan on aika turhaa ottaa paineita, vai mitä? Älkää tekään ottako, sunnuntaina ei ole pakko.


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe