Motivaatiota kaupan hyllyltä

0.05


Jokin aika sitten kirjoittelin kouluihin hakemisesta ja ennakkotehtävistä - tai oikeastaan en pahemmin kirjoitellut, kun kaikki energia meni niiden tekemiseen. Hain ja tein tehtävät kahteen paikkaan, ja olin
tietysti todella tyytyväinen kun sain pääsykoekutsun molempiin kouluihin. Valitettavasti kokeet ovat     päällekkäin, mutta toisaalta en olisi mitenkään pystynyt nyt repeämään useaksi päiväksi Helsinkiin. 

Turun pääsykokeet ovat huomenna. Olisin halunnut valmistautua paremmin, mutta enpäs sitten
valmistautunutkaan. Lasten ja kodin kanssa on kädet täynnä, ja siihen päälle kun lisätään vähän pikkuveljen lakkiaisvalmisteluja, ovat koko pääsykokeet unohtuneet. Nyt kun ne ovat taas palanneet mieleen, on stressitasokin noussut aika hurjasti. 

Liian vähän unta, murhe siitä, miten Harri pärjää vauvan kanssa (hyvin se pärjää!) ja tänään alkanut kipu olkapäässä eivät tunnu lupaavan hyvää. Ei kuitenkaan kannata luovuttaa ennen yrittämistä, joten nappasin kaupasta kattavan eväspaketin motivaattoriksi. Vaikka pää olisi kuinka jumissa huomenna, ja tehtävät menisivät huonosti, vietänpähän ainakin hyvän eväsretken!

Jos jostain syystä kuitenkin pääsen jatkoon, voisin vaikka käydä ostamassa uusia motivaatiokyniä, tai lakata vaikka kivan väriset motivaatiokynnet. 

Pitäkäähän peukut pystyssä!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe