Taaperolta taaperolle

14.29


Moi, Felix täällä taas. Mulla olisi vähän asiaa kaikille taaperoille. Meidän tehtävämmehän on pitää äidit kiireisinä, sillä muuten he olisivat ihan työttömiä! Ja mä todella olen huolissani äitien työllisyystilanteesta. Tässä siis muutama vinkki, miten voit ihan pienellä vaivalla tehdä äidille lisää hommia. Nämä pikkujutut vievät vain hetken, jonka jälkeen voit taas keskittyä tärkeämpiin asioihin!


Lelukorin nurin kääntäminen on ihan klassikko. Sinä teet sen kolmessa sekunnissa, ja äiti keräilee leluja ainakin muutaman minuutin. Plussana voit kumota sen vaikka sohvan vieressä, jolloin puolet leluista     kierähtää sen alle. 


Edellä mainitun tempun voi tehdä mille tahansa korille, joka on täynnä tavaraa, ja sen voi toistaa monta kertaa päivässä. Muista tarkistaa myös kaikki kaapit aikuisten romukorien varalta. 


Mikäli joku sattuu jättämään keksin, leivän tai muun murustavan ruuan saatavillesi, kulje ympäri asuntoa, ja murusta niin paljon kuin vain ehdit!


Kaada kaikki lasit ja mukit joihin yletyt.


Levitä oikeastaan kaikki mihin yletyt. Näin saat äidin työllistettyä vähän pitemmäksi aikaa, kun hän koittaa keksiä mihin ihmeeseen ne tavarat voisi uudelleensijoitella.


Levitä kosteuspyyhepaketin sisältö lattialle.


Vessa on tosi hyvä paikka aiheuttaa kaikenlaista tuhoa. Siellä voi esimerkiksi kastella vaatteensa, levittää vessapaperirullan tai sinne voi vaikka lukita itsensä! Sitä paitsi on hirveän kiinnostavaa katsoa, kun äiti ruuvaa vessan ovenkahvaa takaisin paikoilleen.


Jos äiti kokkaa, tiskaa tai ripustaa pyykkiä, vaadi päästä syliin. Muista myös kiskoa pyykit narulta alas.


Kiipeä joka paikkaan. Siis ihan kaikkialle.


Hulinalla on vielä paljon opittavaa, mutta onneksi mä olen opastamassa häntä ja teitä muitakin. Tähän mennessä hän osaa vasta tehdä kakat ja nostaa äänenvoimakkuuden nollasta sataan. Ne tosin ovat olleet yllättävän tehokkaita...

No, tässä oli muutama esimerkki, toivottavasti pääsitte kärryille. Kiitos että otitte asian yhtä vakavasti kuin mä. Jatketaan yhdessä tätä äitien työttömyyden vastaista kamppailua.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Aivan ihana postaus :) <3 Noinhan se juuri menee täälläkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ylävitoset taaperolle! :) t.Felix

   Poista
 2. Hihiiiii! Kiitti Vinkeistä Felix, osa on jo käytössä, mutta treenaan vielä nuo loputkin kuntoon. T:kamu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, anytime. Mulla näitä ideoita riittää. :)

   Poista
 3. Myös meidän kaapit on siivottu 😊Felix ne ensin tyhjensi 😞😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietty, kun olin pallo hukassa. ;)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe