Ilmassa ukkosta ja rakkautta

22.33

Nyt on pakko ihan vähän hehkuttaa, nimittäin mun huippuihanaan perheeseen kuuluu huippuihana mies. En tiedä mistä tuo ihminen mun elämään oikein käveli, mutta sen jälkeen ei ole murheita tarvinnut yksin kantaa. Harri ei välttämättä muista toivottaa hyvää äitienpäivää, tai ostaa syntymäpäivälahjaa (ainakaan ajoissa), mutta hän on mestari osoittamaan rakkauttaan pienin, arkisin teoin.

Rakkautta on esimerkiksi kaupassa käyminen toisen puolesta, vaikka itse ei tarvitsisi sieltä mitään. Rakkautta on se, kun suostuu katsomaan toisen valitseman elokuvan, vaikka ei itse pitäisi siitä. Rakkautta on myös se, että pohtii, miten toisen elämää voisi helpottaa. Tai se, että etsii ja lataa kaikenlaista koulutusmateriaalia koneelle, kun toinen murehtii, ettei (muka) mene elämässä eteenpäin.

Pidän myös aika isona rakkaudenosoituksena sitä, että lähtee vaimonsa kanssa kävelylle aurinkoisena kesäpäivänä, vaikka pitäisi mennä töihin. Ihan vaan siksi, että se vaimo oli väsynyt ja kaipasi piristystä.

Ihana mies.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kaksi lasta ja "elämä ei etene"? No mulla on yksi, muuten sama tilanne ja IHAN samat fiilikset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii-in, ihan hullua! :D Tai ehkä elämä etenee, mut ei oo aikaa kehittyä itse kaikilla niillä osa-alueilla joilla haluais. Hankalaa.

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe