Ei tuu mitään

23.41

Avaan bloggerin, mutta kirjoittamisesta ei yksinkertaisesti tule yhtään mitään. Vaihdan aihetta, pidän pienen tauon, syön, juon, kirjoitan jotain epämääräistä, kuten "fsiodjpodjf" ja pyyhin sen pois. Ei auta, helle on sulattanut aivoni, ja siksi en pysty kirjoittamaan sanoja mitenkään järkevässä järjestyksessä.

Myös tämän viikon lomailu on mennyt vähän reisille, sillä olemme molemmat kuitenkin tehneet töitä. Jotain ihmeellistä nyt pitäisi keksiä viikonlopuksi, että voidaan sitten lapsille joskus sanoa että kyllä me silloin vuonna 2014:kin käytiin jossain! Apua? Vinkkejä?

Ainoa homma joka tällä viikolla on sujunut, on ollut kuvaaminen. No, kuvathan tunnetusti kertovat sanoja enemmän, joten annetaan niiden nyt sitten puhua. Mummin pihalla on hyvä nauttia heinäkuusta!

Täytyy nyt kuitenkin hiukan avata tätä lettuhommaa. Mun pienellä rontilla nimittäin oli ihan omat punaviinimarjat lautasella, mutta ilmeisesti ei riittänyt kun piti käydä äidin lautasella ryöstöretkellä. Eikä ollut edes ensimmäinen kerta.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ei nämä paljon sanoja tarvitsekaan ;) Todella kauniita kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. :) Onneksi tulee aika paljon kuvattua, niin on sitten jotain julkaistavaa. ;)

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe