On mulla nimikin!

21.44Onpa meillä upea päivä takana! Olemme saaneet juhlistaa pienen kauniin tyttömme nimiäisiä ja siunaamista sukulaisten ja kummien seurassa, ja sääkin on ollut upea. Felix lähti suoraan nimiäisistä mummin luo yökylään, ja me aiomme Harrin kanssa nyt nauttia toistemme seurasta, ja lähteä pitkälle iltakävelylle, kun kerrankin on siihen mahdollisuus. Huomiseen siis!

AINIIN.

Piti se nimikin kertoa! Etunimellä ei ole mitään sen ihmeellisempää tarinaa, muuta kuin että se oli meidän mielestämme kaunis, ja nimi tuntui heti alusta asti tulevalle kantajalleen sopivalta. Lisäksi nimi on latinaa, ja se tarkoittaa tähteä. Hulina sai etunimekseen Stella. Toinen nimi, Annika, on kunnianosoitus nykyään taivaassa asustavalle mimmu-enkelille. Kolmas nimi taas oli harkinnassa ensimmäiseksi nimeksi, ja se sopii hyvin Felixin kanssa. Meidän pikku-Hulinaamme voi siis tästä lähtien myös kutsua Stella Annika Sofiaksi. 

Kiitos vielä kerran kaikille kanssamme juhlineille. Olo on aika onnellinen, rakastettu ja väsynyt. Nyt on parasta käpertyä tuon yhden rakkaan kainaloon ja nauttia elämästä. Ja sitten sinne kävelylle!


You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Todella kaunis nimi ja niin suloinen tyttö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurensuuri kiitos hymyilevältä tytöltä ja onnelliselta äidiltä. :)

   Poista
 2. Miten Felixin näköinen tytsy!! Ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Ja valtavan suuret onnittelut myös teille!

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe