Suloista sotkua

22.31

Äitien perusominaisuuksiin kuuluu stressaaminen aiheesta kuin aiheesta, ja myös sen vierestä. Esimerkiksi ihan hyvin voi murehtia sitä, että käytän enemmän aikaa Hulinan nimiäisvalmisteluihin kuin aikoinaan Felixin. Koska Felix aivan varmasti jonain päivänä kysyy minulta murheellisena, miksi Hulinan juhlissa oli enemmän koristeita. Ja vaikka tiedän ettei näin käy, pelkkä ajatus saa minut lähes itkemään. HOHHOIJAA!

No Felixille on vähän korvaavaa juhlahumua tiedossa, ja ensi viikko näyttää muutenkin aika ohjelmantäyteiseltä. Pysykää siis linjoilla!

Linjoilla kannattaa pysyä myös sunnuntaina vietettävien nimiäisten takia. Tänään ova tosiaan sakset ja paperit heiluneet koristeita askarrellessa - Felix tykkää, isi ei.

Tämä pikainen moikkauspäivitys on omistettu kaikille niille, jotka joskus nauravat meille kaiken säästäville luoville (hulluille). Kyllä niille joskus oikeasti on käyttöä, vai mitä tykkäätte näistä tilkuista askarrelluista kukista?


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi nättejä! :) Hehe! Tiedän hyvinkin tuon tunteen, kun mies katsoo hieman kieroon väkertelyjäni, mutta loppujen lopuksi kuitenkin ihmettelee miten hienoja niistä tuli ;D Liityin lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten oo yksin! ;) Meilläkin kehutaan kaikkea muuta, paitsi sitä sotkua! Kiitos ja tervetuloa. :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe