Liian kiire rentoutua?

21.06


Minä tyttö käännyinkin tänään ensimmäistä kertaa, ja äiti kävi pitkän tauon jälkeen ajotunnilla, joten me ollaan nyt kyllä ansaittu vähän jätskiä, rentoutumista ja viihdettä.

Juuri nyt starttaa AVAlta äidin kauan odottama iholla. Se on seurannut ne aikaisemmatkin kaudet, ja odottanut tätä päivää siitä saakka kun tämän vuoden miehet julkistettiin.

Äidin mielestä tämä päivä oli niin merkittävä, että sen piti paistaa lettuja. Aikataulu olisi ollut ihan hyvä, jos ohjelma olisi alkanut kymmeneltä niinkuin se muisti. Onneksi isi pelastaa aina meidän perheen kriiseiltä, ja se aikoo kokata äitille jätskiannoksen lohdutukseksi.

Kriisivapaata ja hyvää yötä teille!
Rakkaudella, Stella

Ps. Kuva on lainattu maikkarin sivuilta!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi mullakin meni ohi tuo jakso vaikka sitä niin odotin.. Enhän mä muista ikinä olla television edessä oikeaan aikaan. Pitäis laittaa varmaan muistutus kännykkään.. Ehkä sitä sit joskus oppis muistamaan :D mut hei hyvin lohdutettu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon hirveen huono olemaan telkkarin ääressä oikeaan aikaan, ja siksi en juurikaan seuraa mitään. :D En sentään missannut ohjelmaa, mutta letut jäi tosiaan paistamatta. Onneks tänään tulee uusi jakso. Ja onneks on netti-tv. ;)

   Poista
 2. Hei iholla jaksot näkee katsomosta! :) terveisin toinen huonomuistinen äiti-ihminen, joka fiilistelee sarjaa myöskin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! Jos sattuu missaamaan. :) Toi 21 on itse asiassa just hyvä aika, kun on saanut Felixin nukkumaan ja istahtaa sohvalle hengähtämään!

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe