Puku tekee miehen

23.38

Viimeksi oli juttua Stellan pukeutumisesta täällä, ja ajattelin nyt sitten vastaavasti muutamalla sanalla kertoa meidän Herra Taaperon pukeutumisesta.


Felix on tunnollisesti vihannut vaatteita ja pukemista ihan pienestä pitäen, mutta tällä viikolla hän on aivan yllättäen innostunut vaatteista. Joka päivä hän vetää minut vaatekaapille, ja sanoo "paita" ja "housu." Veikkaankin, että pukeutumisinto johtuu näiden uusien sanojen oppimisesta, mutta paras nyt joka tapauksessa ottaa ilo irti tästäkin vaiheesta.

Felixin vaatekaapista löytyy vaatteita omasta mielestäni hirmuinen määrä, mutta taaperon kovassa menossa ne kuluvat ja likaantuvat silmänräpäyksessä. Inhoan likaisia vaatteita. Felix saa kyllä vapaasti touhuta vaikka sotkua tulisikin, mutta kuteet menevätkin sitten aika äkkiä vaihtoon. Tästä käytännön syystä Felix syö kotona vaippasillaan.

Raidat, pipot ja tennarit ovat juuri nyt äidin mieleen. Tai no ainahan ne ovat olleet. Felixin suosikkeja ovat keltaraitainen tuliaispaita Ranskasta, joka olisi pitänyt pyykkikorin pohjaltakin kaivaa päälle, sekä pehmeääkin pehmeämpi harmaa pörrötakki. Isi taas valitsee pojalle usein keltaisen Adidas-hupparin. Näyttää siltä, että kirkkaat värit ovat näiden miesteni mieleen...

Tässä Felixin viime päivien asuja:

Takki, paita & kengät - H&M
Housut - Polarn o. Pyret

Paita - H&M
Farkut - Kappahl
Kengät - Lego / Second hand

Toppaliivi - H&M
Body - Lindex
Farkut - Name it

Takki & huppari - H&M
Housut - Zara
Pipo - KUI-Design

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Tosta jampasta on toisinaan hankalaa mitään järkeviä asukuvia saada ;)

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe