Tavallista enemmän jaarittelua

22.23


En normaalisti kirjoita äityisblogeja, koska en vielä tähänkään päivään mennessä ole kokenut olevani yhtään äiti. Olen ajoittain kokenut itseni mummoksi, mutta äiteys on minulle yhä täysin vierasta. Jos ei tähän mennessä käynyt selväksi, minulla ei ole tämän kirjoittamiseni kanssa minkäännäköistä päämäärää vaan aion kirjoitella niitä näitä, mutta tästä kai bloggaamisessa muutenkin on toisinaan kysymys. Sitten jos osaa jaaritella oikein taitavasti niin jaarittelustaan saattaa saada jopa palkkaa.

En ole aina kaikkissa elämän käännöksissä ymmärtänyt naisia, mutta ainakin minun elämäni naiset ovat aina tykänneet jaaritella. Olen aina kuvitellut että naiset ovat vain miehiä parempia esittämään kiinostuneita muiden naisten jaaritellessa, mutta Meren bloggauksen jatkuessa jo ties kuinka monta vuotta, olen alkanut epäillä että naiset ovat oikeasti kiinnostuneita toisista jaarittelevista naisista. Tai sitten tämä on joku itserankaisun metodi.

Mere saa joskus jaarittelukohtauksia, jolloin papatus ei lopu edes siksi aikaa, että ehtisi antaa minimipalautetta missään sanallisessa muodossa. Yritän yleensä alkuun kuunnella, mutta jossain vaiheessa mieleni vain väkisin ajautuu muihin mielenkiintoisiin asioihin, kuten mistä tyhjyys koostuu.

Olen alkanut kehitellä teoriaa, että miehissä on luontainen mekanisimi, joka estää meitä kuuntelemasta naisten päämärätöntä jaarittelua. Ja jos joku onnistuu taisteleemaan tätä luontoa vastaan, hän muuttaa saarelle turhakejulkkisten kanssa ja alkaa seurata muodin huipulle-ohjelmaa.

Olen kuitenkin onnellinen että kun Mere aina ajoittain huomaa, että olen ajautunut miettimään tyhjyyden koostumusta, hän katsoo minuun rakastavasti ja hymyilee. Vaimossani on paljon hyviä ominaisuuksia, mutta pidän ehkä eniten siitä, miten paljon hän antaa anteeksi.

-Harri


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kiitos blogivierailusta! Oli heti tultava vastavierailulle :) Ihmisten kertomukset omasta arjesta ovat aina mielenkiintosia. Teidän teksteissä on mukavasti myös huumoria. Luulenpa, että vastavierailuja tälle sivulle tehdään vastedeskin :) Mukavaa syksyä Turkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti viihdyt jatkossakin. :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia sinulla, käy toki kurkkaamassa meidänkin kuvia jos kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niitä tulee aika paljon räpsittyä. Ja tulen, ehdottomasti!

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe