Väsynyt kiukkupussi

22.35

Inhoan sanaa romanttinen, ja siitä syystä myös Niiskuneitiä. Myös sana tytär on mielestäni aina ollut kamala, ja lapsena suutuinkin isälleni verisesti, kun hän kehtasi kirjoittamassaan lehtijutussa käyttää sitä nimitystä minusta.


Myytinmurtajat on kamalin ohjelma ikinä, ja jo sen nimen näkeminen ohjelmatiedoissa puistattaa. Inhoan myös urheilun katsomista, tulen siitä vihaiseksi. Harri on unelmamieheni, sillä hänkään ei seuraa urheilua telkkarista. 


Television volumen on oltava parillinen luku, ja moinen pakkomielle ottaa päähän. Typerät tv-mainokset ovat viime aikoina alkaneet ärsyttää. Inhoan niin monia lastenohjelmia, että tulevaisuus vähän pelottaa.

Olen katsonut yhden Harry Potter -elokuvan, enkä tykännyt. Taru sormusten herrasta -trilogia oli aika tylsä, olen pahoillani. Fantasia ei vaan ole tämän tytön juttu. Toinen genre jota inhoan, on kauhu. Ei. Ikinä. 

Vesimeloni on todella pahaa. Melkein yhtä pahaa kuin lasagne. Suklaajäätelö on typerin herkku jonka tiedän. Suklaa on hyvää, samoin jäätelö - miksi siis yhdistää ne? 

Inhoan kun Harri viheltelee. Ärsyttää kun se ei osaa vastata puhelimeen tai laittaa pyyhettä kuivumaan. Inhoan sitä, että niin moni kotityö jää minun vastuulleni, kun en voi antaa miehen tehdä niitä, kun ei se kuitenkaan osaa tehdä juuri niin kuin minä haluan!


JA INHOAN olla näin väsynyt, sillä väsyneenä tulen kiukkuiseksi. Väsyneenä fiksut ihmiset menevät nukkumaan. Ärsyttää, etten ole fiksu. Toivotaan että Harri antaa minun nukkua pitkään, sillä inhoan heräämistä!

Ja joo, vessaselfieitä tukholmalaisesta hotellista. Sopii just nyt just tähän olotilaan.

Hyvää yötä. Kauniita unia. Nuku hyvin. Äiti rakastaa sua.


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. :D ihana!! Ja mulla sama telkkari volan kanssa, mies ei tajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei meilläkään! :D Mut se on must.

   Poista
 2. :D anteeks, sun väsykiukku pisti naurattaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaan, onneks sitä osaa itsekin repiä siitä huumoria nykyään. ;) Elämä on aika paljon helpompaa kun oppii nauramaan itselleen.

   Poista
 3. :''D Huipputeksti! Ja miten kaunis ootkaan ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe