Isi osaa

22.53


Tuntuu hassulta, kun joku välillä kysyy minne olen jättänyt lapset, tai kuka heitä hoitaa jos olen ihan vain yksikseni liikenteessä. Meidän perheessämme on kuitenkin kaksi aikuista, kaksi tasaveroista vanhempaa.

Tänään isin skillejä testattiin, kun äiti lähti Emilian ja Eveliinan kanssa Helsinkiin Indiedaysin Inspiration dayhin - siitä ehkä lisää myöhemmin. Vähän jännitti koko päiväksi vaihtaa osia ja lähteä niin kauas, mutta pieni ikävä tekee välillä ihan hyvää.

No miten mun perhe oli sitten pärjännyt? Stellalla oli Felixin kauluri kaulassa, pipo vähän väärinpäin, ja Felixillä äidin sukat. Muuten lapset voivat oikein hyvin sateesta tullessaan, ihan kuivina ja lämpiminä. Felix oli syönyt karjalanpiirakkaa, rusinoita ja oli hän yhden mokkapalankin saanut. Hyvä Harri! Turha epäillä meidän isiä.

Reissussa on ihan kiva käydä välillä tuulettumassa, mutta voi että kun on ihanaa palata kotiin! Molemmat lapset olivat yhtä hymyä ja suukkoa, ei kukaan voisi toivoa parempaa vastaanottoa. Nyt pienet muruset on palluteltu nukkumaan, ja eiköhän tämäkin reissaaja paina pian päänsä tyynyyn. Syytä ainakin olisi.You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe