Iso poika

0.00

Kun ilmat alkoivat viiletä, kävin ostamassa Felixille toppatakin. Ulkovaatteiden ostaminen on kai lapsiperheissä ihan yleistä, mutta kyseinen ostos oli kuitenkin minulle varsin merkittävä. Tämä takki oli ensimmäinen vaate, jonka ostin Felixille isojen poikien osastolta. Voi nyyh.


Tässä on kurkistus nuorenherran syksyiseen lookiin:

Takki - Lindex
Farkut - Kappahl
Pipo & huivi - H&M
Lapaset - name it
Kengät - Lego

Viime vuonna vertailin, selasin netistä, etsin kaupoista, hiplailin, haistelin ja maistelin erimerkkisiä, -värisiä ja -hintaisia haalareita Felixille. Kun lopulta alkoi palaa käpy koko hommaan ostin Kappahlista Kaxsin toppapuvun 25% kantisalennuksella, ja olin siihen ihan tyytyväinen. Tänä vuonna en jaksa vaivata päätäni, ja ostan ensimmäisen laadultaan ja ulkonäöltään kriteerit täyttävän lämmikkeen, olipa kyse sitten mistä tahansa ulkovaatteesta. Ja yleensähän se ensimmäinen itseä miellyttävä on kuitenkin se, jonka loppujen lopuksi valitsee.

"Ipuja", huiveja ja tumppuja on kertynyt sen verran, että talvesta selvitään. Sukkahousut ovat saaneet kaverikseen niinikään isojen poikien pitkät kalsarit, ja villahousutkin ovat jo päässeet neitsytmatkalleen. Viime talven haalari menee vielä toistaiseksi, ja uusi hankitaan, jos sille tulee tarvetta.

Pakko muuten vielä vinkata noista ihanista name it:in merinovillalapasista. Ohuet mutta lämpimät, ja pysyvät napakan resorin takia hyvin kädessä. 

Onko moni muu tuskaillut näiden vaihtuvien kelien kanssa?
Mihin teidän lapset puetaan syksyllä/talvella?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Komea takki! Ja Felix näyttääkin jo niin isolta pojalta se päällään! :)
  Meillä vasta opetellaan tätä oikeinpukemista, kun vauva on niin pieni vielä. Ei ole vieläkään muodostunut tämän ihmisen aivokoppaan mitään selkeää toimintamallia siitä, mitä puetaan päälle mihinkin säähän.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö näytäkin! Muru. <3
   No on sekin kyllä homma miettiä, et mikä siellä vaunuissa riittää. Kertaakaan en ole vielä toppahaalaria laittanut, eikä kertaakaan oo kyllä neiti palellutkaan. Mä pidän siellä kopan pohjalla villapeittoa, kun tykkään mieluummin laittaa vähän kevyemmin vaatetta. :)

   Poista
 2. Juuri kirosin omassa blogissani noita vaihtuvia kelejä ja koko tätä vitsin välikautta ja esittelin, miten meillä tällä hetkellä vauva puetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Joka päivä on ihan erilainen. Pakko suosia kerrospukeutumista ja toivoa niitä pakkasia?? :D Not.

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe