Kuukauden lurjuspalkinto menee...

0.28

Meillä asuu pieni koomikko, joka ilmeilee, höpöttää ja touhuilee. Joskus huumori menee niin pitkälle, että äiti syyttää taaperoa vintiöksi ja lurjukseksi, mutta totuushan on tietysti se, ettei äiti vaan tajuu. Usein nämä kiistellyimmät taidonnäytteet ovat juuri niitä, jotka jäävät parhaiten historiaan, ja silloin pieni viihdetaiteilija saa ansaitsemansa arvostuksen vähän jälkijunassa.

Viimeisimmät tempaukset ovat tapahtuneet ihan parin päivän sisällä. Eilen olin vasta selvittänyt yhden meikkivoide-episodin, kun huomasin pojan levittelevän jauhoja suoraan pussista olohuoneen lattialle. Olisi kai pitänyt ymmärtää vinkki, kun tyyppi kiljui "kuokaa." Kun ihmettelin Felixille ääneen, että mitäs tämä nyt on, hän vastasi itsevarmasti "kakku." Tänään Felix päätti, että Stellan on aika maistaa popcornia.

Pliis sanokaa, että teillä muillakin sattuu ja tapahtuu. Itse asiassa todella haluaisin kuulla teidän muidenkin lasten toilailuista. Haastan nyt sinut, äiti tai isi - tai miksei vaikka sisko tai kummi - jakamaan oman taaperonne Kuukauden lurjusteko! Sen voi jakaa Facebookissa, Instagramissa tai blogissa. Se voi olla video, kuva tai kertomus. Kirjoita päivitykseen tunnus #lurjusteko, niin nämä pienet hauskuuttajat saavat arvoisensa yleisön!


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Voi ei! Niin jännityksellä odotan millainen lurjus Viljosta kuoriutuu!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, jää nähtäväksi! Mua kans jännittää et mihin nää lähtee kehittymään. Huh. :D

   Poista
 2. Ihana! Meillä ollaan opittu tutin viskonta. Pinnasängystä se on kiva viskasta ja välillä suusta, välillä ottaa pois suusta ja laittaa takas suuhun :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, siitä se lähtee! ;) Meillä tekee Felix tota vieläkin, se on hyvää nukkumaanmenonvenyyttämisaktiviteettia. :D

   Poista
 3. Tämä postaus tuli kirjoitettua jo kauemman aikaa sitten, mutta aikamoinen lurjusteko. Vai mitä tuumaat? ;) Tai ehkä sitä tukahdutettua taiteilijan tulkintaa..

  <a href="http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi/2014/04/taiteilijaelamaa.html>Melkoinen taidonnäyte taaperolta!</a>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Mä oon vielä ehtinyt nappaamaan tussit ennen kuin ne ovat ehtineet seinälle asti, mut muutama lyijärijälki jo löytyy. ;)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe