Maanantai-iltojen mullistus

23.39

Maanantaisin kun ilta alkaa hämärtymään, harppoo Turussa yksi perheenisä töitä kotiin. Hetken kuluttua ulko-ovesta astelee sen perheen äiti, hyppää auton kyytiin ja palaa parin tunnin päästä takaisin.Lapsena ja nuorena kävin parissakin eri kuvataidekoulussa. Kun tässä nyt parin vuoden ajan olen selittänyt innoissani Harrille, että haluaisin mennä taas jollekin kuvataidekurssille tajusin, että sellaiselle kurssille varmaan sitten olisi vaan mentävä. Kerrankin juttu eteni sanoista teoiksi, ja ilmoittauduimme Jonin kanssa savikurssille!

Kylmän harmaan möykyn muotoilussa (ja sen lyttyyn hakkaamisessa) on jotain terapeuttista. Ainakin minulle. Voi olla ettei näistä mun möykyistä tule yhtään mitään, mutta ainakin saan hetken toteuttaa itseäni ja purkaa patoutunutta luovuuttani. Ehkä jaan nämä tuotokset sukulaisteni riesaksi joululahjan muodossa, kuka tietää? Design-käsityötä parhaimmillaan...

Mitä te harrastatte?
Miten te saatte pään hetkeksi irti arjesta?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Tallilla, kunnon valmennus treeniä, mielellään esteillä :D

  VastaaPoista
 2. Missä näitä savikursseja järjestetään?:) tai missä itse ootte? oon nimittäin turusta etsinyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No työväenopistolla on esimerkiksi ja Vimmassa sellaisia pajoja, missä voi käydä vaikka kerran tai kaksi. Me käydään Kaarinan kansalaisopistolla kun nuo Turun työkkärin kurssit täyttyi taas niin äkkiä. :) Paimion työväenopistolta (tai vastaavalta) vois varmaan kans löytyä.

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe