Puistossa ilma viilenee

22.49


En pidä kylmästä, en sitten yhtään. Se on laajalti tunnettu fakta. Tänä vuonna ilmojen viileneminen houkuttelee erityisen vähän, sillä kun kolme ihmistä pitäisi saada ulkovaatteissa hissin kautta ulos, on tuloksena tuskainen äiti ja huutavat lapset, kaikki hiestä märkinä.

Valitettavasti (ja onneksi) puistot ovat ja pysyvät vuoden ympäri. Minähän itse olen toitottanut sitä, ettei äidin pitäisi vain äitiyden nimissä tehdä asioita, joista ei itse nauti, mutta jokaisella lapsella on tarve ja oikeus ulkoiluun. Siispä siellä minäkin hytisen puiston laidalla, ja lykin vuorotellen vaunuja ja keinuun vauhtia. Ja nautin kaikesta muusta paitsi siitä kylmyydestä. 

Tulevia pakkasia ajatellessa tekee mieli hautautua talviunille vähintään kolmen peiton alle, mutta ennen sitä, viimeisenä oljenkortena kysyn teiltä neuvoja. 

Mitä nättejä ja lämpimiä talvivaatteita voisitte suositella puistoilevan mamman talven pelastukseksi ja piristykseksi? Mitä te vedätte niskaan vaunukävelylle tai juoksulenkille? 
Nyt parhaat vinkit kehiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihanat lapset! Ja meillä ahtaanpaikankammoisen koiran ja isojen vaunujen punkeminen hissiin on mission Impossible. Silti me joka kerta suoritetaan se jotenkin. Ja joskus jo alaobelta sanon koiralle "mene kotiin" ja ylös hissillä päästyäni koira oottelee nätisti. Tosin me mennään vaan yks kerros ylöspäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   No joo, jos ei tässä tarvis vielä siihen maaliskuuhun asustella mä olisin jo aikapäiviä sitten muuttanut ihan vaan ton hissin takia pois! :D Mut tsemppiä teillekin!

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe