Ei todellakaan ikävä lokakuu

21.23


- Hei Felix, älä enää levitä sitä kasaa!
- Miks?
- No tiedätkö, ne lehtikasat on siks tärkeitä, että siilit voi mennä niihin nukkumaan talviunia.
- Aijaa. Mä voin mennä siilin kanssa sinne nukkuu.
- Meinaatko? Siili on varmaan aika piikikäs unikaveri.
- Joo, se on minun unikaveri.

- Mulla ei oo mitään töitä täällä!
- Jaa... No mitä jos sä kulta vaan rentoutuisit?
- Joo, rentou...sin.

Ja toden totta, me olemme nyt niin rentoutuneet ja lomailleet ja nauttineet, ettei maanantain saapuminen ole koskaan tuntunut näin hyvältä... Ja pianhan se on ohi, heh. Mulla meni päivät hiukan sekaisin kun vietimme vielä tänään lasten ja anopin kanssa vapaapäivää. Ei paha startti viikolle ollenkaan.

En oikeasti muista koska olisimme viettäneet näin rentouttavaa viikonloppua yhdessä. Perjantai-ilta meni Harrin gangsterivuosien kaveriporukan räp-keikalla, ja Harrikin oli tällä kertaa lavalla mikin takana heilumassa. Vielä kotona kiusallani kysyin, että osaatko sä edes räpätä, mutta kyllä toi mies oli ihan kympillä mukana. Vaikka ei tuo sitä myöntäisikään, olen aika varma, että salaa se nautti esiintymisestä kuten silloin joskus vuosia sitten. 


Kuinka iso ilo voikaan olla ystävät, myös miehen ystävät ja miehen ystävien tyttöystävät. Ihanaa tämän viikonlopun yökyläemäntäämme Tiiaa lainaten: "Oon niin onnellinen, että koko tämä ryhmä rämä tulee niin hyvin toimeen keskenään." Se on niin totta.

Huikean hauskan perjantai-illan jälkeen olemme nukkuneet viikon univelat pois (lue: kellon ympäri), haravoineet lehtiä, syöneet paljon hyvää ruokaa ja viettäneet sitä kaikkein tärkeintä, arvokkainta aikaa koko perheen kesken. Ja me oltiin siis tänään vielä metsäretkellä. Tällainen hehkutuspostaushan tästä nyt tuli, mutta ihan oikeasti tuntuu kuin aivot olisivat olleet laturin päässä koko viikonlopun. On vaan niin hyvä, onnellinen olo. Kiitollinen. Saanko jakaa tätä teille? Pistäkää osoitteita tulemaan niin mä postitan.

Ihanaa viikkoa kaikille!

You Might Also Like

2 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe