Kasvisruokaa rakkaudella: Se nopein arkiruoka

23.56Tämä nuudeliwokki tai mössö tai miksi sitä haluaakaan kutsua, ei ehkä ole se kaikkein silmiä, sen enempää kuin makunystyröitäkään hivelevä ruokalaji, mutta on varmaankin nopeiten valmistuva lämmin ateria, mitä tässä talossa tarjoillaan. Pakkohan se siis on jakaa, teidän muidenkin kiireisimmät päivät pelastamaan.

Nuudelia siis keitetään niin monta pussillista kuin syöjiä, keitinveden lisäksi nesteenä voi käyttää vaikka kookosmaitoa tai kermaa. Mausta tässä välissä vaikka curryllä ja herbamarella ja kaada joukkoon sellaisia pakastevihanneksia, jotka kelpaavat koko perheelle. Sillä aikaa kun tämä setti pikaisesti kiehahtaa voit vaikka pilkkoa tomaatit valmiiksi.

Kun ruoka on valmis, sekoita joukkoon vähän siemeniä ja raejuustoa antamaan vähän proteiinia. Raejuusto ruuan joukossa jäähdyttää lapsen annoksen nopeammin, sisältää proteiinia ja saa muunkin ruuan uppoamaan pieneen masuun helpommin. Note to self, ÄLÄ sekoita kun ruoka on jo lapsen nenän alla. Paitsi jos ruoka on edelleen kuumaa, tällöin saat pikaisen raivarin verran jäähdytysaikaa.

Oliko tämä jo ihan tuttu juttu kaikille, vai meneekö testiin?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi näyttää ja kuulostaa hyvältä! Itseäni harmittaa, että en tarjonnut A:lle vauva-aikana maustesta ruokaa. Lisäsin vain vähän pippuria joskus ja se kostautuu nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih. :/ Eiköhän sitä pikkuhiljaa saa lastakin totutettua. Mä taas ajattelin Felixin kohdalla joistain ruuista automaattisesti et ei lapset yleensä tykkää tästä, eikä sit tullut tarjottua. Ihan hölmöä, miksei antais lapsen itse päättää mistä tykkää ja mistä ei. :D

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe