Mamastyle: Zapato

1.47

Mekko & kengät / Zapato
Korut / Kalevala & Silvernet

Kylläpä aika onkin taas vierähtänyt, rakkaan ystävän häistä on jo kuukausi aikaa! Halusin esitellä teille mun ihanaa mekkoa, jonka noihin kekkereihin puin, joten kävimme Noran kanssa hiukan kuvailemassa. Kotona katselin kuvia ja muhun iski joku ihmeen epävarmuus ja homma jäi hiukan lojumaan. Tänään otin kuvat uudelleen työn alle ja totesin, ettei niissä ole mitään vikaa. Koska tältähän mä näytän.

Mutta tämä mekko, ihan täydellinen löytö, jota ei edes tarvinnut mitenkään kuumeisesti metsästää! Kävimme anopin kanssa Salon Zapatossa, josta löytyi kaunis loppukesän juhlaan riittävän kepeä, mutta kuitenkin väreiltään sopivan maanläheinen. Silkki materiaalina on ylellinen ja juhlava, mutta mekon yksinkartainen, klassinen leikkaus tekee siitä myös helposti arkeen mukautuvan. Ja tietysti asusteilla saa aikaan ihmeitä.  

Kun täydellinen mekko oli löytynyt, etsittiin siihen täydellisesti sopivat kengät - klassiset ja monikäyttöiset nämäkin. Ja voitteko kuvitella, että tällainen tennarimutsi veti tuollaiset korot jalkaansa ihan ilman sisäänajoa, ja tanssahteli niillä juhlat alusta loppuun? Uskomatonta mutta totta.

Tässä nyt siis olisi hiukan asukuvia idealla yksi mekko, kaksi lookkia. Alempien kuvien arkilookkiin kuuluvat Panama Jack -merkkiset kengät ovat muuten myös sattumalta Zapatolta, ja myöskin aivan älyttömän mukavat jalassa. Niin ja upeatkin vielä! Jos siis kaipaat trendikkäitä, laadukkaita, hyvällä maulla valikoituja luottovaatteita ja loistavaa palvelua, kannattaa ajella Zapatoon Turuntielle vaikka vähän kauempaakin!

Ja kaikki tämä siis puhdasta kehua, kyseessä ei ole yhteistyö. Miettikääpä sitä.Farkut / Bikbok
Kengät / Zapato
Kaulakoru / Glitter
Kello / D&G

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Aivan upee löyty tuo mekko! Tosi kaunis ja sopii sekä korkkareiden että farkkujen kanssa :) Tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääk, miten oonkaan unohtanut vastata! Mut kiitos, mä olen myls ihan myyty :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe