Oliks mulla jotain asiaakin?

0.46


Olen onnistunut jälleen täyttämään viikkoni kaikenlaisella ohjelmalla, onneksi kuitenkin aika mielekkäällä sellaisella. Ainahan meillä on jos jonkinlaista tekemistä, mutta tähän lokakuun alkuun on näköjään kasaantunut hiukan enemmän tällaisia vainmutsijuttuja, ja viime aikoina mulla ja Harrilla on ollut sellainen läpystä vaihto -meininki. 

Viime viikonloppu meni mahtavassa Hopeseurakunnan järjestämässä samannimisessä tapahtumassa töissä ja muuten vaan hengaillen, yömyöhään astikin. Ihana yhteishenki ja erityisesti meidän huippu tiimi vaan toimivat, ja tapahtuma sujui muutenkin huippuhyvin, mitä nyt yhden palohälyytyksen takia urheiltiin vartti viileässä syysillassa. Tapahtuma on nyt kuitenkin ohi, ja on tässä jo kaksi päivää yritetty ottaa hiukan happea, kunnes taas mennään. Tällä viikolla on vielä kaikkea jännää luvassa!

Olen tosi innoissani ja iloinen kaikesta, mitä tällä hetkellä on meneillään. Kuitenkin tuntuu siltä, että nyt on hyvä hetki opetella hiukan tasapainottelemaan, sillä vuorokaudessa on vain 24 tuntia. Mikä on sopiva aika luovutettavaksi blogille, mikä somelle ja mikä kodille? Jossain kohtaa näitä töitä ei nimittäin ole vain näin satunnaisesti, ja silloin on huolehdittava entistä tarkemmin, että elämäni tärkeimmät ihmiset, perheeni, saa tarvitsemansa ajan, huomion ja panoksen.

Nyt mennään ilman punaista lankaa sen verran syviä syvyyksiä kohti, että parempi toivottaa tässä kohtaa hyvät yöt, ja lähteä lataamaan akkuja huomista päivää varten! Toivottavasti te muut olette jo unten mailla...

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe