Syksyn värit: metsässä

21.46

"Lokakuussa Lumoblogeissa starttaa kuukausittain teemaltaan vaihtuva, blogeissa toistuva #lumohaaste. Lumohaaste ei ole sarja samoja kysymyksiä eri bloggaajille tai yhdessä sovittu postausrunko, vaan kiinnostava ja ajankohtainen teema, joka haastaa kirjoittajat ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. Lokakuun teemana tai saatesanoina ovat "Syksyn värit". 

Mutta mitä ovat syksyn värit tai missä me niitä näemme? Ruskaan verhoutuneella kotipihalla, pehmeimmässä luottoneuleessa, kampaajalla? Seuraa #Lumohaaste-sivua ja tiedät!

Entä missä te, bloggaavat seuraajamme, näette syksyn väriloistoa? Linkkaa teemaan sopiva postauksesi Lumojen Facebookissa lokakuun loppuun mennessä. Jaamme parhaan postauksen Lumoblogien etusivulla sekä some-kanavissamme marraskuussa!"

Sellaista meillä Lumoblogeissa on viime aikoina puuhattu. Mietin pitkään omaa toteutustani. Mietin Roosaa nauhaa, Harrin tuomia kanervia saatesanoinaan "nää säilyy siihen asti kun seuraavan kerran tuon kukkia" ja syksyn sadosta valmistettuja, herkullisen värisiä ruokia. Ehkä niitäkin on vielä luvassa, mutta lopulta kuitenkin päädyin siihen aitoon ja rehelliseen, suomalaiseen pöpelikköön.

Menkää rakkaat ihmiset metsään. Viekää lapsennekin metsään. Nauttikaa ja tuulettakaa sitä pääkoppaa! Ei muuta lisättävää. Paitsi että haastan tähän lumohaasteeseen ystäväni Eveliinan, Jannikan ja yhden suosikkikirjoittajani, Nakit ja mutsi -Päivin. Innolla odotan uskallatteko tarttua haasteeseen!You Might Also Like

1 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe