Kidsclothecrush: Christmas edition

23.46


Paidat / Kappahl Newbie
Housut / Kappahl Newbie & Lindex

Joulun alla yksi, kuitenkin varsin pieni stressin aihe oli kauniit, juhlavammat vaatteet lapsille pyhiksi. Mulla itsellä on ollut tapana laittaa aattona ihan mekko sukkahousuineen, vaikka ihan perheen kesken ollaan oltukin. Se on ollut yksi kiva jouluperinne, joka on tehnyt juhlasta vielä entistä erityisemmän, joten haluaisin jatkaa sitä tapaa myös omien lasten kanssa.

Halusin kuitenkin ostaa sellaisia vaatteita, joita voisi käyttää myös muissa juhlatilaisuuksissa, ja vaikka kuinka pieni pieni punaharmaa ristipistoin koristeltu röyhelöinen mekko näytti suloiselta, olisi tuntunut aika tyhmältä ostaa vaate, jota voi käyttää tasan sen yhden kerran, koska kuitenkin se olisi ensimmäisen kerran jälkeen ollut pesussa, ja minähän en muuten joulun pyhinä ala pyykkäämään.

Olen varmaan aika tavallinen äiti kun sanon, että tykkään pukea lapset arkeen kauniisti ja juhlaan vähän spessusti. Tykkään kauniista vaatteista, ja välillä meillä näkyy farkkujakin lasten jaloissa, mutta parhaita ovat aina ne pyhävaatteet, jotka juhlavuudestaan huolimatta tuntuvat lapsen päällä mukavilta. Vaikka meillä ei kyllä menoa ole haitanneet niin Levikset kuin frillahameetkaan. 

Olin luonnollisesti ihan fiiliksissä kun löysin ilman sen kummempaa etsimistä Kappahlin Newbie -osastolta Felixille harmaat housut, jotka ovat malliltaan kuin puvunhousut, mutta materiaali on pehmeää trikoota. Jouluaattona Felix ei olisi halunnut ottaa niitä ollenkaan pois, mistä olin aika hyvilläni, sillä muistan lapsuudesta veljeni päinvastoin taistelleen kaikkia juhlavaatteita vastaan. Nämä pöksyt saavat siis ainakin tällä käyttökokemuksella kymmenen pistettä. Stellalla taas oli aattoiltana päällä supersuloinen Newbien kukkamekko, jonka ostin tässä joulun alla, mutta jolle varmasti on käyttöä ympäri vuoden.

Newbiet ovat meillä muutenkin aika mieleisiä juuri siitä syystä, että ne ovat riittävän siistejä juhlaan ja sopivan mukavia arkeen. Hinta-laatusuhde on mielestäni myös erinomainen, eikä minulla ole ollut valittamista kuin yksistä vauvakoon pöksyistä, jotka menivät aika äkkiä kamalan nukkaisiksi. Näitä vaatteita siis löytyy jatkossakin meidän kaapeistamme.

Ja aika ihanat kuvat muuten, eikö vaan! Ihana ystäväni Kira, joka on aikaisemmin kuvannut myös esimerkiksi raskauskuviani nappasi nämä pari päivää ennen aattoa. Ihan mahtavaa, että meillä on tällaisia omia hovikuvaajia. Kuvista tulee vielä asteen verran erityisempiä, kun ne ottaa joku meille ja lapsille tärkeä. Mahdollisista muokkausmokista voikin sitten syyttää jotain ihan toista...

You Might Also Like

1 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe