Muuttolaatikoista ja lahjapaketeista

18.34

Jaaha, äiti on tänään niin kiireinen pakkaamisen kanssa, että tulin sen puolesta pikaisesti päivittämään kuulumisia. Ei kyllä sen puoleen että minullakaan olisi ihan hirveästi ylimääräistä aikaa, kun meidän pitäisi juhlia kahdet synttäritkin vielä tänään - siis kaiken leikkimisen, syömisen ja tavaroiden sekoittamisen lisäksi. Ja sitten äiti tekee illalla töitä, ja voivottelee kun on kauhea kiire mukamas.


Olemme tosiaan pian lähdössä juhlimaan minun enoni ja tätini synttäreitä. Ne ovat niin lähekkäin, että niitä juhlitaan samana päivänä. Itse kyllä haluaisin ihan omat juhlat, jos olisin samassa tilanteessa... Äiti aina koittaa tehdä lahjapaketeista yhtä nättejä kuin Pinterestissä, mutta eihän siitä mitään tule. En viitsinyt mennä näyttämään mallia, ettei äiti vaan loukkaantuisi. Se on muutenkin ollut ihan itkupilli viime aikoina.

Tänään paketointi taisi sen mielestä onnistua jotakuinkin hyvin, sillä se meinasi laittaa niistä kuvankin tänne blogiin, mutta kameran piuha on tällä hetkellä jossain hukassa. Arvatkaa kaksi kertaa ketä se epäili heti ensimmäisenä? Epäreilua sanon minä, varsinkin kun en ole nähnyt koko piuhaa moneen päivään. Äidit!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe