Tervetuloa välikausi

21.59

Nämä tennarit eivät ehkä ole kovin iloisen väriset, mutta ne ovat sitäkin iloisemmat, ja syystäkin. Kevät on nimittäin tullut kaupunkiin. Sen voi lukea jopa ihmisten ilmeistä, mutta vielä selvempiä merkkejä ovat auenneet terassit, katukuvaan yhtäkkiä ilmestyneet värikkäät vaatteet ja se, että tekee pitkästä aikaa hirveästi mieli jäätelöä.

Kevät on ihanaa aikaa. Se tulee kyllä joka vuosi, mutta jostain syystä tuntuu, että se on aina jonkin uuden alku. Lisääntynyt valo saa valtaosan väestöstä todella onnelliseksi ja hyväntuuliseksi. Keväällä ilmassa on varmaan jotain ihmeellistä, sillä minut se ainakin saa haaveilemaan. Enimmäkseen suunnittelen kesäisisiä piknik-hetkiä kahden lapseni ja ystävieni kanssa, mutta tänään taas haaveilin jostain vähän käytännöllisemmästä, nimittäin välikausivaatteista!

En ole kovin montaa ajatusta ehtinyt vielä kevään ulkoiluvaatteille uhrata, mutta tänään tuntui jotenkin tyhmältä pukea toppahaalari Felixille. Kävelinkin sitten suorinta tietä Name it:iin katselemaan tarjontaa, eikä haalarin valinta olisi voinut helpommin enää sujua! Myyjä sai minut vakuutettua heidän softshellhaalariensa laadusta kertomalla omakohtaisia käyttökokemuksia, joten homma oli sitten aika pitkälti sillä selvä.

Softshell on siis kosteudenpitävää, hengittävää materiaalia, ja soveltuu hyvin myös kesän viileämpiin päiviin. Name it:in haalarin polvissa ja takapuolessa on tukevampaa kangasta, joka kestää kuulema hyvin jopa asvaltilla konttailua. Meille kotiutuu heti yksi kappale, kunhan oikeaa kokoa vaan saadaan kauppaan! Ja olisi sieltä tietysti jotain muutakin tarttunut mukaan. Esimerkiksi ihana jumpsuit, joka on taaperolle aina mukava ja helppo asuvalinta.

Olen myös aivan ihastunut Lindexin raidalliseen tuulitakkiin, jonka aion ostaa, ellen ehdi löytää jotain vielä ihanampaa ennen sitä. Lindexin ulkovaatteista meillä ei ole ennestään kokemusta, mutta muihin sieltä ostettuihin vaatteisiin olen kyllä ollut todella tyytyväinen. Oletteko jo nähneet kaikki ihanat Toven juhlavuoden muumi-tuotteet? Ne ovat jo muutenkin aika herkkupaloja, mutta ostopäätöksen tekoa helpottaa myös se, että niiden tuotosta lahjoitetaan 10 prosenttia UNICEFin työhön.Ja jos nyt ihan haaveilulinjalle lähdetään, niin kyllähän äidillekin uusi kevättakki kelpaisi... Täytyy silti vielä vähän miettiä ja katsella, sillä varsinaista tarvetta ei kuitenkaan ole. Sitä paitsi mihinkähän takkiin tämä maha edes nätisti mahtuisi? Onneksi aina saa haaveilla, eikö niin?


You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Yrittin jo äsken laittaa kommenttia tähän, mutta jostain syystä se ei tainnut onnistua (ainakaan minulla ei näy), joten toistamisen uhalla...
  Itsekin olin tänään ihan kevätfiiliksissä ja ostin elämäni ensimmäiset Conversen tennarit! Aurinkoiseen ilmaan oli sopivaa ostaa vaaleankeltaiset tennarit ja tietysti ne piti myös heti saada jalkaan. Toivottavasti kevät jatkuu aurinkoisena!
  Ja kiitos ihanasata blogistasi! Tätä on aina niin suuri ilo lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä ihana tennarilöytö! Itse haaveilen lyhytvartisista valkoisista consseista, mutta kun kerran vetäisin vaunun renkailla niiden yli ne olisivat varmaan aika entiset. :D

   Kiitos myös kommentista! Niitäkin on aina kiva lukea. ;)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe