Pannaanko pakettiin?

23.31


Laitetaan nyt nämäkin Pinterestkelvottomat pakettikuvat tänne, kun Felix niistä ehtikin jo mainita. Kameran johtokin löytyi, se oli ihan tuossa työpöydällä...

Tänään lahjojen sijasta ollaan pakattu muuttolaatikoita, saimme nimittäin tänään avaimet uuteen asuntoomme! Se tarkoittaa käytännössä sitä, että me malttamattomat muutammekin jo viikkoa aiemmin kuin suunnittelimme - siis huomenna! Saa nähdä miten selkä kestää, kun se tuntuu jo tämän pakkaamisen jälkeen olevan ihan rikki.

 Ensimmäinen ateria.

Olen tietysti innoissani muutosta ja siitä, että pääsen viimein sisustamaan ilman ajatusta siitä, että tästä kuitenkin pian lähdetään. Uusi elämänvaihe tuntuu ihanalta, raikkaalta ja vähän pelottavalta. Uusi koti tuntuu luonnolliselta askeleelta kohti Hulinan saapumista meidän elämäämme ja arkeemme.

Yhtenä unettomana yönä meihin kuitenkin iski pieni haikeus, kun tajusimme, että lähtö onkin nyt todella edessä. No onko ihmekään? Onhan tämä vanha kämppä ollut meidän ensimmäinen yhteinen kotimme. Olemme viettäneet täällä ensimmäisen yhteisen joulumme, olemme menneet naimisiin tässä asuessamme, olemme riidelleet ja sopineet. Olemme tehneet kaksi positiivista raskaustestiä, joiden jälkeen odotusajan ylä- ja alamäet on koettu juuri tässä kaksiossa. Puhumattakaan siitä, että tämä on poikamme ensimmäinen koti, jossa hän on kasvattanut ensimmäisen hampaansa, ottanut ensiaskeleensa ja valvottanut meitä niin monet yöt!

Onneksi ihanat muistot eivät katoa mihinkään, vaikka muuttaisimme Afrikkaan! Uusi perheenjäsen, uusi elämänvaihe, uusi asunto. Se on aika hyvä pohja alkaa rakentamaan jotain... uutta! Nyt on aika tehdä lisää muistoja jossain muualla, kunhan saadaan nämä romut sinne ensin muutettua!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Voi,miten ihana ja positiivinen on asenteesi tähän elämään <3 Niin ootte rakkaita koko muuttava perhe :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe