30+0

22.22

Tai tänään kasassa on jo 30+2. Tarkoitus tietysti oli päivitellä mahan kuulumisia merkkipäivänä, mutta joskus aika vaan kuluu hyvien ystävien kanssa kovin äkkiä, ja yhtäkkiä kello onkin jo puoli kaksi yöllä. Joskus taas käy niin, että kone menee täysin jumiin kuvia ladatessa, tai Blogger hukkaa kokonaisen päivityksen. Ja se jos jokin on ärsyttävää!

Kun edellä mainitut seikat lasketaan yhteen, ollaan siinä tilanteessa, että Hulinan kuulumisia saadaan edelleen odotella vielä jonkin aikaa. Jos yhtään lohduttaa, hän lähettää kyllä paljon terveisiä ja potkuja masusta. Ja nyt saatte kuitenkin koko viikonlopun kuvapäivityksen kerralla.


Yllä olevat kuvat on otettu eiliseltä Naantalin seikkailulta. Aika autioltahan siellä näytti, mutta lähemmin tarkasteltuna Amandis ja Kalatrappi olivat ihan täynnä. Harkitsimme Trappia ruokapaikaksi, mutta jostain syystä päädyimme johonkin nuhjuiseen kebabravintolaan syömään mautonta ruokaa.

Tänään ravintolavalinta meni aika paljon enemmän nappiin. Kävimme Harrin kanssa Di Trevissä juhlimassa pyöreän vatsan pyöreitä lukuja. Felix taas pääsi sillä aikaa kummitädin luo hoitoon, ja oli muuten ensimmäinen kerta kun hän oli jollakulla muulla kuin isovanhemmilla tai isomummilla hoidossa! Kaikilla oli pienestä jännityksestä huolimatta kivaa, (se oli muuten äiti, joka jännitti t. Felix) joten nyt voidaan hyvillä mielin ja täysin vatsoin mennä nukkumaan.

Di Trevistä vielä sen verran, että se on kyllä varma valinta kun haluaa, no, hyvää ruokaa. Itse en ole ainakaan kertaakaan joutunut pettymään. Trevissä on monipuolinen lista kaikenkokoiseen nälkään, tai sitten voi vaan tilata tapaksia viinilasin kaveriksi. Viikonloppuisin on kuitenkin aiheellista tehdä varaus, jos haluaa päästä varmasti herkuttelemaan.

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe