Kumisaappaiden testailua ja mahatautia

21.03

Yksi elämän tarjoamista haasteista on tehdä itsenäisesti valintoja, joiden kanssa sitten täytyy myös elää. Valintoja on pieniä ja suuria, mutta joskus niiden tekeminen tuntuu yhtä vaikealta koosta riippumatta, ja joskus niitä tulee tehtyä ihan huomaamatta.

Jonkun mielestä kipeän lapsen vieminen puistoon saattaa kuulostaa vähintäänkin erikoiselta valinnalta, mutta koska kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään kuumeinen flunssa, teimme pienen pyörähdyksen Seikkailupuistossa samalla kun kävimme kaupassa. Täytyy sanoa että se pyörähdys taisi olla paras hetki meidän kaikkien päivässä, joka muilta osin oli aika väsynyt ja itkuinen.

Olosuhteet olivat kumisaappaiden testaamiseen mitä parhaimmat. Felix on pyöritellyt saappaita eteisen lattialla jo monta päivää, eikä hän pistänyt niiden pukemista ollenkaan pahakseen. Kävely kengillä sujui hyvin, ja muutenkin saappaat olivat toimivat. Täytyy myöntää että olin itsekin omista saappaistani aika innoissani. Vielä kun saataisiin isälle kumpparit, voitaisiin hyppiä huoletta kuralammikoissa koko perhe!


Eivätköhän nämä kuvat puhu sen puolesta, että ulkoilemaan kannatti lähteä. Meillä on siis tosiaan kärsitty mahataudista, eikä ruoka oikein ole maistunut. Vahempana on raskasta seurata lapsen sairastamista vierestä, kun ihan hirveästi ei ole tehtävissä. Onneksi nyt alkaa jo vähän helpottaa, ja tänään ollaan syöty jo kunnon ruokaakin. Ehkä viikonloppuna päästään jo lähtemään johonkin?

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe