Laatuaikaa

17.47
Eilinen ystävänpäivä ei taaskaan mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta yhdessäolo tekemättä mitään ihmeellistä tuli oikeasti tarpeeseen. Yleensä tuntuu siltä, että jotain pitäisi hirveästi tehdä, jos saamme Harrin kanssa vähän vapaa-aikaa. Siinä menee koko juttu pilalle, jos alkaa ottaa rentoutumisestakin paineita.

No, minähän olin suunnitellut ja odottanut ystävänpäivää jo varmaan kaksi viikkoa. En ollut kertonut Harrille, että Felix oli menossa vaarin luo kyläilemään, vaan uskottelin hänen olevan meidän kanssamme koko illan. Suunnitelmissa oli leipoa jotain herkkuja ja viedä niitä herran työpaikalle lahjan kera. Cupcakejen teko meni kuitenkin aika myöhäiselle, eikä niistä edes tullut kovin hyviä, vaikka ohjeen mukaan tein.

Olin aika myöhään Harrin työpaikan ovella, enkä tietenkään päässyt lukituista ovista edes sisään. Kummallakaan ei ollut nälkä, joten kävimme syömässä vain frozen yogurtit keskustassa, ja illalla sitten mentiin viinirypäleiden, cheddarin ja goudan voimalla.

Rentoilu saa jatkua vielä tänäänkin, sillä Harri lähti Felixin kanssa Saloon viettämään isä-poika-laatuaikaa, jonka jälkeen Felixin laatuaika jatkuu mummin luona kyläillessä, ja Harrin kavereiden kanssa saunoen. Minä taas koitan nauttia laatuajastani kotona, kun olen Felixin syntymän jälkeen ensimmäistä kertaa yön yksin kotona. Jännittää vähän miten pärjään!

Tein ensitöiksi itselleni vähän hemmottelu(lohtu)ruokaa. Tästä pekoni-sienikastikkeesta tuli niin hyvää, että on pakko kirjoittaa ohje muistiin itselle ja muillekin kokeiltavaksi. Eihän se mitään terveysruokaa ole, mutta itse voisin vaikka maksaa tällaisesta herkusta - siis jos itseään saa vähän kehua...Herkullinen pekoni-sienikastike äidin lohdutukseen

100g pekonia silputtuna
2 isoa herkkusientä kuutioina
purjosipulia oman maun mukaan
valkopippuria
mustapippuria
valkosipulijauhetta
juustokuminaa
1 rkl pippurituorejuustoa
2 dl ruokakermaa

Heittele ainekset pannulle edellä mainitussa järjestyksessä. Muista kuitenkin paistaa pekoni, sienet ja purjo sopivan ruskehtaviksi. Nauti pennepastan ja raikkaan salaatin kanssa!


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. No huh, miten namin näköstä - joka kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli aika herkuttelupäivä(t) tosiaan. :D Mutta kyllä välillä saa ollakin!

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe