Älä jätä minua!

16.17

Apua, nyt alkaa pikkuhiljaa iskeä paniikki! Ihana, lämmin, kaunis, kiltti, rakas kesä älä lopu vielä! Vaikka näillä superhelteillä, lasten kanssa puuhatessa olen ensimmäistä kertaa ymmärtänyt, miksi jotkut eivät kesän kuumuudesta pidä, en halua siitä vielä luopuakaan. Talvea riittää sen verran pitkään, että silloin ehtii kyllä sitten palella!

Se, että inhoan kylmyyttä, ei ole ainoa syy panikoimiseen. Viimeinen virallinen kesäkuukausi on lähes puolessavälissä, toisin kuin minun listani asioista, joita halusin kesän aikana tehdä. Tuntuu, että olen ollut koko ajan liikenteessä, mutta mitä olen sitten tehnyt? En ainakaan käynyt eläintarhassa, Kuralan kylämäessä tai Salon iltatorilla. Helsingissä olemme viettäneet kesäpäiviä pyöreät nolla kappaletta, emmekä vieläkään ole saaneet aikaiseksi matkustaa paatilla Ruissaloon tai Vepsään grillaamaan ja uimaan.

Entäs ne pienemmät jutut, jotka eivät edes vaadi paljon aikaa? Miten en muka ole ehtinyt (saanut aikaiseksi) edes pienenpientä lenkkiä skeittilaudalla? Tai istunut edes hetkeä puistossa piirtämässä? Ikkunatkin varmaan pesen sitten talvipakkasilla...

Oi ja voi. Ehkä olen ikuisesti se viimehetken suorittaja - ihan kaikessa. Kiirehän tässä tulee, mutta kesästä on nautittava, vaikka väkisin ja hampaat irvessä.
Kuvat ovat Tampereen tapahtumien yöstä, jossa vierailimme torstaina isäni ja lasten kanssa. Sympaattisempia sirkustaiteilijoita en ole ennen nähnyt. Tämä esitys jäikin sitten ainoaksi, jota Felixin kanssa yritin seurata, mutta onneksi ensi torstaina on uusi yritys, kun Turussa vietetään taiteiden yötä!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Niin siinä tahtoo aina käydä, että kesän lopussa tajuaa ne kaikki pienet jutut mitkä jäivät taas tekemättä :D Se vaan menee aina liian äkkiä ohi! Mutta vielä tässä onneksi kerkeää jotain toteuttamaan, ennenkuin alkaa se virallinen syksy :) Kiva blogi sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Sinne Ruissaloonkin meidän on pitänyt matkustaa paatilla vasta KOLME KESÄÄ! :D Toivotaan että syksy olis lämmin! Kiitos kivasta kommentista. :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe