Vinkkaa lukemista

22.35


On aika hieno juttu, että meidän lapset nukkuvat päiväunet samaan aikaan. Hienosti sinä aikana ilolla sitten saan pestä pyykit, tiskata ja imuroida.Tai sitten tehdä jotain muuta.

Aina ei vaan jaksa siivota. Eikä edes tarvitse. Tänään tein tyynyistä kunnon kasan ja uppouduin pitkästä aikaa lukemaan kirjaa, ja voi että miten kivaa se oli! Netflix-maratonit vaihtuvat nyt kertaheitolla kirjojen ahmimiseen.

Tänään lukulistalla oli Humiseva harju, jonka ostin viime viikolla Tampereen reissulta. Teki mieli kahmia kassillinen kirjoja mukaan, mutta parempi lukea nyt tämäkin ensin.

Nyt kaipailenkin sitten hyviä lukuvinkkejä! 
Mikä on sinun suosikkikirjasi?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kunnes kohdataan- Betty Schimmel

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, koitan saada kirjan käsiini! :)

   Poista
 2. Moi! Tässä tulee sekalainen lista hyviä kirjoja, joita nyt tuli mieleen. Mä luen aika paljon sattuneesta syystä:D

  Tänä vuonna muhun teki suuren vaikutuksen Pauliina Rauhalan lestadiolaisäidin näkökulmasta kerrottu Taivaslaulu, josta onkin paljon puhuttu.

  Tove Janssonin Kesäkirja on ehkä vähemmän tunnettu teos muumitädiltä, mutta aivan ihana. Olen palannut siihen monta kertaa. Se tuo kesän vaikka marraskuun keskelle.

  Sinä päivänä on helppolukuinen rakkaustarina, kevyt ja viisas samaan aikaan.

  Turkka Hautalan Salo oli joskus Finlandia-ehdokkaana. Itse pidin siitä paljon ja niin piti moni muukin. Jos uudempi kotimainen kiinnostaa... Samoin Joonas Konstigin Totuus naisista oli aika hyvä.

  Kamila Shamsien Poltetut varjot on vaikuttava kertomus siitä miten tietyt historian merkkitapahtumat näkyvät yksilön elämässä.

  Isabel Allenden Henkien talo... Klassikko Etelä-Amerikasta.

  Vielä suomalaisia kunnon klassikoita: Täällä Pohjantähden alla antaa todella paljon, jos et ole vielä lukenut. Tietty siinä vierähtää tovi. Tänä kesänä olen itse lukenut Myrskyluodon Maija-sarjaa varsinkin Korppoon mökillä ollessa. Se herättää paljon ajatuksia siitä, miten erilaista arkipäivän elämä nykyään on ja miten paljon suomalaisten luontosuhde on muuttunut.

  Hyviä lukuhetkiä! Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes, kiitti! Saa nähdä kauanko ton Humisevan harjun lukemiseen menee. :D Kun saan sen kahlattua, palkitsen itseni ja meen kirjakauppaan. :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe