Tiistai 5.8.2014

23.20

Asiasta voi olla montaa mieltä - siis ihan joka asiasta. Vaikka tästä päivästä.Äiti
Ihan kamala päivä, siis p*ska suoraan sanottuna. Jo herätessä ärsytti sotkuinen kämppä, mutta siivoamaan ei pysty, kun on niin kuuma. Felix ei jaksa yhtään viihtyä kotona, ja koko aamupäivä menikin kiukutellen, vaippoja vaihtaen ja hetkittäin epätoivoiselta tuntuvaa lähtöä tehden.

Puolenpäivän aikaan lähdimme viimein kaupan kautta (jossa myös kiukuteltiin) puistoon, jossa yritin jutella muiden äitien kanssa. Yritin, mutta aika kului lähinnä estäen Felixiä hyppäämästä suihkulähteeseen. Onneksi ulkona juoksentelusta väsynyt poika meni ihan nätisti nukkumaan.

Päiväunien jälkeen Felixiä alkoi taas suututtaa sisälläolo, ja lapset huusivatkin sitten samaan aikaan. Onneksi päivän pelasti rannalla kavereiden seurassa vietetty ilta, ja nyt molemmat lapset nukkuvat nätisti. Huomenna uusi yritys?


Stella
Tänään oli ihan kreisi päivä. Söin maitoa ja nukuin. Heräsin ja sain vähän maitoa. Sitten äiti laittoi mut vaunuihin, ja otin siellä tirsat. Puistossa lepäilin viltillä, ja katselin puita. Illalla lepäilin sitten rannalla. Sielläkin oli puu. Olin aika monessa sylissäkin, mutta äidin syli on silti mun suosikki. Siellä saa usein maitoakin.


Felix
Mulla oli aamulla maha ihan kipeä ja kaiken lisäksi kotona oli kamalan kuuma. Yritin sanoa äidille että mennään, mutta eihän se mitään tajunnut. Sitten kun vihdoin päästiin ulos, se pisti minut rattaisiin istumaan. Kaupassakin oli ihan tylsää, kun ei siellä saanut syödä mitään.

Puistossa oli kivaa! Siellä oli vettä ja auto ja tyttö. Siellä tehtiin jotain kunnostustöitä, ja menin moikkaamaan työmiehiä ja tutkimaan niitä oransseja tötteröitä. Äiti vaan haki mut koko ajan pois, joten jouduin kävelemään sinne aina uudelleen. Oliko ihme että väsytti?

Harmitti hiukan, kun en päässyt uimaan siihen suihkulähteeseen, mutta onneksi menimme illalla rannalle, ja pääsin siellä uimaan. Mulla oli siellä monta leikkikaveria ja sitten siellä oli paljon muurahaisia. Kotona olin niin poikki, että äidin piti syöttää mulle puuro, vaikka yleensä syön itse.


Isi
Olipa vaikeaa lähteä töihin, kun Felix ei olisi halunnut että menen. Tänään oli vielä superpitkä päivä tiedossa, ja nään hänet taas vasta seuraavana aamuna. Mere makasi ihan raatona sohvalla, joten keitin sille kahvit ennen lähtöä.

Ilmeisesti aika hullu päivä taas kotona, kun ei mennyt kauaa ennen kuin sain kriisipuhelun töihin. En mä siitä mitään ymmärtänyt, kun Felix höpötteli siihen päälle. Yritin sitten siinä jatkaa töitä ja toivoa parasta, että ne siellä kotona pärjää. No ainahan ne on pärjänneet.


You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Älyttömän huippu postaus!! Jes!!

  Ps. Mikä ranta oli kyseessä ja tehdäänkö joskus äiti-lapset -treffit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, kiitos! :)
   Kakskerrassa oleva Brinkhallin ranta. Pieni ja ihana paikka, ainoo miinus on muurahaiset! Ja tehdään ihmeessä! :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe