Mä ja toi toinen

22.28


Tänään kuuden aikaan vilkaisin kelloani, ja valmistauduin mököttämään miehelleni, joka oli luvannut tulla töistä viimeistään puoli kuudeksi kotiin. 30 minuuttia ei varmaan kuulosta paljolta, mutta ennen kuin leimaatte minut militaristiksi, haluan huomauttaa, ettei tämä myöhästely ole meillä mitenkään harvinaista.

Parin minuutin kuluttua ovi aukesi, ja ovelta kuului "anteeks kulta että oon myöhässä, kukkakaupassa oli jonoa." Kun kantaa vaimolle kukkia, suklaata JA ihanaa kolmen kaverin jäätelöä, voi taas ihan rauhassa myöhästellä ainakin seuraavat pari kuukautta.

Tämä ei ollut lainkaan aihe, josta aioin tänään kirjoittaa, mutta menköön. Varsinkin kun tätä "meidän tarinaa" on joku jo kysellytkin. Tässä tulee nyt vaihteeksi kymmenen faktaa, ei minusta, ei Harrista, vaan meistä.

1. Olemme tutustuneet opiskellessamme samassa, pienessä koulussa.

2. Uskon rakkauteen ensisilmäyksellä, vaikka meillä ei sellaista ollutkaan. Meni vuosi ennen kuin tajusimme, miksi oppilaskunnan kokouksissa oli niin kiva käydä, ja miksi ruokalaan lampsittiin päivä toisensa jälkeen yhä innokkaammin.

3. Harri ei halunnut seurustella, joten hän määritti meidän "jutulle" takarajan - eikä itse sitten pystynyt pysymään siinä.

4. 2011 syksyllä vietimme kaksi kuukautta Espanjassa. Siellä tajusimme, että kun selvisimme niin tiiviistä yhteiselosta naarmuitta ja mustelmitta, meistä voisi tullakin jotain. Toisin sanoen, halusimme viettää loppuelämämme yhdessä.


5. Harri kosi kolme kertaa, ihan vaan varmuuden vuoksi. Vastasin jokaisella kerralla myöntävästi.

6. Polvistui - sitähän sä kumminkin mietit. Siis sillä ensimmäisellä kerralla.

7. Harri osti myös kolme sormusta; ensimmäinen oli liian pieni, toinen liian suuri ja kolmas ehdottomasti ihanin. Numero kaksi koristaa tällä hetkellä Harrin nimetöntä.

8. Juhlimme kesähäitämme kaksi vuotta sitten Harrin äidin pihalla telttakatoksissa, sateen riskistä huolimatta.


9. Kun Harri haluaa ilahduttaa tai lepytellä, hän ostaa suklaata ja kukkia, minä taas t-paitoja. Luulen että Harrin lahjat ajavat asiansa paremmin.

10. Kun kysyin Harrilta, mikä olisi hyvä fakta meistä, vastaus oli: "Mere antaa mun pelata Xboxia, siksi se on paras vaimo. Se tulee iloiseksi kun ostan kukkia. Ja meillä on kauniit lapset."

You Might Also Like

2 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe