Vauvanvaatteet ja äidin aatteet

21.24

Visuaalisuus on aina ollut minulle tärkeää. Rakastan kaikkea kaunista, ja oma tyyli ja fiksusti pukeutuminen ovat itsestäänselviä asioita. Kotona pukeudun college-housuihin kuten kuka tahansa, enkä todellakaan ole mikään muotilehtien katutyyliosion kuningatar, mutta tiettyjen juttujen kanssa olen tarkka. Kyllä niiden lököhousujen kanssa on puettava yhteensopiva paita.

Sama juttu on lasten pukeutumisen kanssa. Tähän mennessä se olen aina ollut minä, joka valitsee lasten asut aamulla, vaikka Harri ne lopulta pukisikin. Lapsetkaan eivät vielä ole juuri vaikuttaneet vaatevalintoihin, joten täytyy vain toivoa, että heillä tulee olemaan hyvä maku!

Kun meille lupailtiin toiseksi lapseksi tyttöä, ei mennyt kauaa, kun nurkkiin alkoi kasaantua pieniä vaaleanpunaisia röyhelöpinoja. Olin tosi innoissani, kun sain ostaa supersuloisia mekkoja, joita olin aiemmin vain hipelöinyt lastenvaatekaupoissa. Sama olisi tapahtunut varmaan toisinkin päin, ja pienen prinsessan äitinä olisin ihastellut seilorityylisiä neuleita ja pienten poikien farkkuja.

Pikkuhiljaa vaaleanpunainen hattara kuitenkin suli, ja tilalle alkoi ilmestyä kirkkaita värejä, suloisia printtejä ja pikkuisia sydämiä - enemmän sitä omaa tyyliä. Äidin näköistä, äidille mieleistä. Mekkoja, sukkiksia, raitoja ja nappeja. Niistä on pienen tytön asut tehty.

Tässä muutama Stellan asu viime viikolta, ja samalla taidonnäyte tytön poseeraustaidoista. 


housut & body - Lindex
neuletakki - Zara


Body - Marimekko
Sukkikset - Lindex
Mekko - Tutta/second hand


Body & sukkikset - Lindex
Mekko - Zara
Panta - Stockmann

You Might Also Like

17 kommenttia

  1. voi apua miten toinen on suloinen <3 ihanan hempeät asut. mäkin haluan pukea tyttöä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, hän on kyl niin pikkuinen prinsessa. :) Lasten vaatteet on kyl niin ihania. Muita en nykyään ostakaan, hah. ;)

      Poista
  2. Tulin kurkkaamaan kuka kävi kommentoimassa, jäin heti lukijaksi :) Osu ja uppos, meilläkin oli semmoinen prinsessahörhelövaihe, nyt omanlainen tyyli näkyy selvemmin pienen tytön vaatteissa ja myönnettäköön, jaksan istua pitkän aikaa vaatekaapin edessä valitsemassa just tietyllä tavalla raidoitettuja sukkahousuja :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, tervetuloa! :)
      Mun hörhelövaihe tais mennä ohi jo ennen tytön syntymää. :D Mut huh, hyvä etten oo ainoa hurahtanut! ;)

      Poista
  3. Minäkin tulin kurkkimaan kun kävit kommentoimassa ja tykästyin blogiisi :) Ihania asukuvia, etenkin ensimmäisen kuvan body on supersöpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos! :) Mulla on onneksi hyvä malli. ;) Ensi viikolla ajattelin tehdä vastaavan postauksen meidän Felixin pukeutumisesta.

      Poista
  4. Ihania asuja ja ihana tyttö! :) Itsekin ostelin tytölle raskausaikana oikeastaan pelkkää vaaleanpunaista ja nyt tytön vaatekaappi onkin täynnä vaan sitä. Nämä kun pieneksi jäävät niin muut värit saavat varmasti enemmän sijaa kaapissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Haha, onkohan toi joku hormonaalinen ilmiö? :D Hyvä etten oo ainoa!

      Poista
  5. Ihana Ihana! Mäkin jäin lukijaksi. Upposi. Tosin nyt opettelen myös pienen pojan stailausta kun saatiin ensin 2010 tyttö ja nyt kesällä poika. Poikien vaatteita on musta paaaaaaaljon vaikeampi löytäää..niitä tuntuu olevan PALJON vähemmänkin kuin tyttöjen. Ainakin täällä Turussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että upposi. :) Tervetuloa!

      Toi vaatejuttu on kyllä totta. :/ Vaikka niitä poikien vaatteita oliskin tarjolla, ne ei välttämättä vastaa omaa makua. Ootko kurkannut Zarasta? :) Siellä on muistaakseni 68 sentistä ylöspäin supersuloisia pikkuherrojen vaatteita.

      Poista
    2. juu nyt vihdoin aletaan 68 kokoon siirtymään niin pääsee nuihin käsiksi

      Poista
  6. Sama kuin muutamalla muullakin, tulin kurkkaamaan ja ilmoittauduin lukijaksi : p aivan ihania vaatteita pienellä prinsessalla! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpäs teitä nyt ropisee, kiva juttu. :D Ja kiitos paljon. :)

      Poista
  7. Itsekin tykkään pukea lasta kivasti, mutta farkut ja muut epämukavammat pidetään nykyään vain paremmissa tilaisuuksissa. Olen myös tarkka. :D Söpöjä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kai me äidit usein ollaan, mutta hyvä se vaan on. Meillä ainakin jos mies sais päättää vois hyvin olla, et kuljettais aina pyjamassa ja ulos mennessä vaan haalari päälle. :D

      Oon muuten ostanut Kappahlista jotain kivoja löysempiä farkkuja. Siistit mutta mukavat :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe