Lounasvinkki - Turun sydämessä

21.21


Pitkästä aikaa pientä ruokapaikkavinkkiä luvassa! Koska asumme lähellä keskustaa, ja myös Harrin työpaikkaa, käymme noin kerran viikossa yhdessä lounaalla. Tykkäämme molemmat aasialaisesta ruuasta, ja usein tulee käytyä niissä suosikkipaikoissa. Suosikkilounaspaikkamme on kuitenkin ollut koko lokakuun ajan kiinni, joten pakon edessä hyväksyimme vähän vaihtelua arkeen.

Olen kyllä käynyt uudistuneessa Kauppahallin ruokamaailmassa jo aiemmin, mutta viime kerrasta sinne oli tullut muutamia uusia paikkoja, mukaan lukien minulle täysin uusi tuttavuus Roots, joka sopi tällaiselle aasialaisia makuja rakastavalle kasvisruokailijalle aika unelmapaikka. Päivittäin vaihtuvalta lounaslistalta valitsin herkullista nuudelikeittoa. Ei muuten jäänyt nälkä tästä annoksesta!

Kauppahalli on intiimi ja tunnelmallinen lounaspaikka, jonka ravintoloista löytyy varmasti jokaseen makuun sopiva annos, kotiruuasta tällaiseen aasiafuusioon. Kauppahalli on muutenkin ihana, mutta siellä tulee käytyä valitettavan harvoin. Ehkä me jatkossa käymme syömässä vähän useamminkin, vaikka se lempiravintola olisikin auki. Osaako joku muuten arvata mistä paikasta on kysymys?

Ja jos norsu pöydällä ihmetyttää, kannattaa käydä Rootsissa tsekkaamassa mistä on kysymys!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe