Rakkauskirjeitä isille

23.55

M: Mikä päivä tänään on?
F: Syksytalvi.
S: Tai titi.

M: Mitä me tehdään tänään?
F: Mennään puistoon.
S:Puistiin!

M: Juhlitaanko me tänään isiä?
F: Joo! Juhlitaan vaan.
S: Isi!

M: Onko isi tosi ihana?
F: On.
S: Ei.
F: KYLLÄ on isi ihana!

M: Mikä isissä on kivaa?
F: Isi on kiva. Tosi kiva.
S: Ei. (Ja nauraa päälle)

M: Mitä kivaa isi tekee sun kanssa?
F: Leikkii.
S: Tetee.


Rakas,

Haluaisin antaa sinulle niin paljon, mutten keksi mitä sinulle ostaisin. Siispä annan sinulle rauhallisen sunnuntaiaamun, jona saat nukkua pitkään ja herätä ilman kakkua ja kynttiöitä viettämään aikaa kanssamme ja olemaan täydellisen rakkautemme kohde. Sillä sitä vartenhan tämä päivä on olemassa.

Silti ansaitset vielä vähän enemmän. Sinusta tuli isä samalla kun teit minusta äidin - naisena ehjemmän ja ihmisenä paremman. En tiedä liittyvätkö nuo asiat toisiinsa mitenkään, mutta olen sinulle niin paljosta niin kiitollinen. Siksi haluan hyvittää sinulle tämän sekavan sunnuntain isiviikolla, joka tulee olemaan täynnä pieniä arkisia yllätyksiä, joita tiedän sinun oikeasti arvostavan kaikkein eniten.

Sitten kirjoitin sinulle tällaisen kirjeen kertoakseni, että olet aivan ihana isi. En voi sanoin kuvailla kuinka paljon rakastan seurata sinun ja lasten ihan omia, ihan hassuja juttuja, kun et huomaa että katselen. Sinä uskallat myöntää olleesi väärässä ja osaat pyytää anteeksi. Sinä kannustat, lohdutat ja pidät huolta että meillä on kaikki hyvin. Sinä olet rohkaiseva, hellä isi. Olet juuri sellainen isi, jonka lapsilleni tahdon.

You Might Also Like

2 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe