Meidän perheen silmälasipolitiikka

23.39

Postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa.

Instagram / @meretuulia

Stella on hirmuisen kiinnostunut silmälaseista, varsinkin niistä isin päässä olevista. Isi taas tarvitsisi uudet lasit, vanhoja on jo ehditty pariin kertaan korjailla. Felixillä on melkeinpä liiankin hyvä näkö, sillä haukankatse huomaa ihan selvästi, että äiti on salaa napannut suuhunsa jonkun herkkupalan. "Äiti. Avaa suu. Avaa nyt." Ja se äiti, sen pitäisi lopettaa niiden sokeristen herkkupalojen syönti tai sitten käydä näöntarkastuksessa, jotta sen migreenikohtaukset saataisiin loppumaan. Sellainen on pääpiirteittäin meidän perheen silmälasipolitiikka.

Harri + silmälasit taas on semmoinen yhtälö, josta riittäisi tarinaa. Tapailumme alkuaikoina Harri ilmestyi ruokalaan sellaisten ohutsankaisten ovaalinmallisten lasien kanssa, jotka olisivat ehkä istuneet paremmin Sinikka -nimisen eläkeläisrouvan päähän, mutta Harripa olikin hankkinut lasit vain ja ainoastaan sillä perusteella, että niillä näki paremmin kuin ilman. Hääpuheessammekin mainittiin, miten rillit ovat aina hukassa, usein pysyvästikin. Välillä niistä puuttuu sanka, välillä kaksi. 

Harri on onneksi näppärä, ja osaa korjata kaikenlaista - siis muutenkin kuin ilmastointiteipillä. Tälläkään hetkellä käytössä olevista pokista ei huomaisi, että sangat kuuluvat oikeasti vanhoihin Police-aurinkolaseihin. Mutta silti. Silti mä yritin jo kesällä saada Harria Instrumentariumille, kun olimme käyneet Stellan kanssa hänen kummisetänsä makutuomarina samaisessa paikassa, ja todenneet sekä valikoiman että palvelun poikkeuksellisen hyväksi.

Kuinka siis saada mies lasiostoksille?


Kuvat / Tim Kiukas

Itse pääsin Indiedaysin järjestämällä Bloggers Inspiration dayllä sovittelemaan upeita Swarovski-kristallein koristeltuja Heritage-merkin uutuuslaseja, jotka Instrumentarium on saanut yksinoikeudella myyntiin kuluneen syksyn aikana. Tuon miehen päähän en siis näitä varmaankaan sovittelisi, mutta jos itselle tarvitsisi lasit hankkia, hankkisin juuri jotain tämän tyylistä - klassista, naisellista muotoilua, graafisia linjoja ja selkeyttä persoonallisilla yksityiskohdilla. Erityisesti omaa silmää miellytti Säkenöivä -mallin sankoihin upotetut tummat kristallit, jotka olivat näyttävä elementti hyppäämättä kuitenkaan liikaa silmille.

Instrumentariumin pisteellä oli hauska kokeilla erilaisia laseja ja leikitellä salaa ajatuksella silmälaseista, varsinkin kun huomasi, miten hyvin ammattilainen osaa oikeasti neuvoa mikä sopii juuri minun väreihini ja kasvonpiirteisiini. Meidän perheessä mun lisäksi vain isälläni ei ole laseja, ja nyt kun on tosiaan ollut sitä migreeniin liittyvää näköhäiriötä ja välillä sanat tuntuvat näytöllä risteilevän, olen todennut näöntarkastuksen olevan välttämätön paha, ja hoidettava mahdollisimman pian pois alta. Ja kuka tietää, ehkä siinä ohessa saan Harrinkin huijattua rillikaupoille!

Ps. Jos haluat kurkata, TÄÄLTÄ löytyy fiilistelyvideo Instrumentariumin pisteeltä, jossa saattaa vilahtaa tuttujakin naamoja! Sekä tietysti se tärkein, upea Haritage Swarovski-mallisto löytyy samasta osoitteesta.

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe