Valoa pimeään: Tähtisilmä, ruususuu

21.46

Ai miten niin viime hetkellä? Tässähän vielä ehtii ihan hyvin osallistumaan tähän marraskuun lumohaasteeseen, eikö totta? Ja kun haasteena on pohtia piristyskeinoja pimeään kaaokseen, on tätä niin kutsuttua sesonkia vielä pari kuukautta jäljellä - siis jos oikein optimistisesti tätä asiaa halutaan pohtia.


Nyt on luvassa vähän siirappia ja sokeria, mutta kun mietin mikä mua eniten piristää kun ulkona ja sitä myötä sisälläkin on synkkää, valintani on ehdottomasti lapseni. Tuo pikkuinen tähtisilmä ja toinen vielä hiukan pienempi ruususuu. Felix ja Stella. Hauskaa sinäänsä, sillä he toisaalta aiheuttavat myös eniten uupumusta ja loppuunpalamista tällä hetkellä, mutta silti kivenkovana väitän saavani sitäkin enemmän iloa heistä. He ovat niin taitavia, iloisia ja täynnä viatonta, pyyteetöntä rakkautta, sitä kaikkein puhtainta laatua. Siksi valitsen lapseni.

Koska nyt tosiaan on käsillä viimeiset hetket tätä marraskuuta, en haasta ketään pohtimaan keinoja kaamoksen selättämiseen tai sietämiseen - toki saa pohtia jos siltä tuntuu! Sen sijaan kuitenkin haastan kaikki tämän tekstin lukevat bloggaajatutut ja -tuntemattomat kurkkaamaan seuraavan kuun lumohaasteen Lumoblogien facebook-sivulta. Keksittekös jotain kirjoitettavaa tästä aiheesta?

Ja viimehetkestä puheen ollen, nyt on palattava DIY-joulukalenterin pariin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe