Muutama hassu

22.09


  Stella 1v 6kk
Stella 1v 6kk 1pv
 Stella 1v 6kk 2pv

Ai että miten sujui puolitoistavuotiskuvaukset? No ei mennyt ihan niin kuin ruotsinkielisissä kotoiluohjelmissa. Ensimmäisenä päivänä iski järkyttävä väsykiukku, ja ylin otos oli ainoa, jossa pienet suupielet eivät vääntyneet loukkaannuksesta alas päin. Toisena päivänä rattaissa vedettiin zetaa ennen aikojaan. Kolmantena päivänä äidillä oli migreeni, ja sattuman kaupalla tallentui vain yksi vahinkoräpsy. 

Viime viikko ei kyllä muutenkaan sujunut ihan odotetusti. Torstaina mun oli tarkoitus tehdä kaikenlaista, mutta kun Emmerdalen tekstitykset alkoivat hämärtyä, tiesin että tässä sitä taas mennään. Pitkästä aikaa, mutta kumminkin. Se on hassu tunne, kun on vetänyt litran vettä ja lääkkeet päälle, ja sitä vaan makaa sohvalla silmät kiinni ja toivoo, ettei päänsärky tällä kertaa iske ihan hirveän kovana. Ja sitten se iskee.

Loppuviikko meni aika sumussa, mutta silti yllättävän kivuttomasti. Perjantaisen työpäivän peruin suosiolla, onneksi, sillä silloin iski uusi kohtaus. Kahtena päivänä Harri vei ja toi Felixin, ja Stellan kanssa nukuin päiväunet yhdessä, myös lauantaina, jolloin päätä vieläkin vähän jomotteli. Viikonlopun pelasti kuitenkin se pieni energia mikä riitti kodin siivoamiseen ja sunnuntainen lounas mummini luona ja glögit samana iltana ystävien luona.

Luonnollisesti kaikki loppuviikolle tarkoitetut työt ja hommat odottivat rästissä vielä eilen illalla, kun lapset olivat jo menneet nukkumaan, vaan eipä niistäkään sitten mitään tullut. Kolmen tunnin koneella istumisen aikana onnistuin saamaan aikaiseksi vain sarjan paniikkikohtauksia, jonka jälkeen luovutin ja nukahdin sohvalle. Paljon yksi migreenikohtaus voi laittaa sekaisin, onneksi niitä on mulla vain harvoin.

Ja onneksi olen saanut työtaakkaa myös kevennettyä tänään, ja voin taas rauhallisin mielin todeta että kyllä tää tästä. Kyllä me ne puolitoistavuotiskuvat saadaan vielä otettua, eikä maailma kaadu vaikka deadlinet hiukan paukkuvat. Onhan se harmillista, muttei sen takia kannata koko yötä hyperventiloida, vai mitä? 

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe