Babyshower sleepover

19.59

Eilen saimme porukalla rentoutua hyvässä porukassa, kun yllätimme ihanan odottavan ystävämme pienimuotoisilla babyshowerpyjamabileillä. Illan ohjelmaan kuului lähinnä herkuttelua, vaahtokylpy ja elokuva What to expect when expecting. Vaikka juhlat olikin järjestetty sankarille, teki rento illanvietto varmasti hyvää ihan jokaiselle. Lisäksi mutsiporukassa positiivista on se, ettei tarvitse miettiä kyllästyttääkö muita ainaiset jutut oksennustaudeista ja uusista taidoista. 


Mahat täytettiin Emilian tekemällä rapusalaatilla, joka oli (pestosta huolimatta) ihan huippuhyvää! Makeannälkään olin tehnyt minttusuklaamuffinsseja ja lisäksi yhteisvoimin valmistettiin aina yhtä toimiva mutakakku, joka nautittiin vaniljakastikkeen, maidon ja mansikoiden kanssa. Herkullisten muffinssien ohje on lainattu Kinuskikissalta, ja ylimakea kuorrutus oli Dr. Oetkerin valmissekoitus. 
12 kpl isoja, 15-20 kpl pienempiä
1 Pätkis Mini Bites -pussi
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa

Leikkaa puolet Pätkis-pussin suklaista rouheeksi ja säästä loput muffinssien sydämiksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.
Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi mini-Pätkis ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min. Anna jäähtyä. Koristele esimerkiksi kermavaahdolla.
Ohje alkuperäisesti täältä.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. rakastuin sun blogiin ensisilmäyksellä. ihania kuvia, kiinnostavia juttuja, oot upea nainen ja äiti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos ihanasta palautteesta! :) Teit juuri mun päivästä vähän paremman.

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe