Äiti meni lakkoon

0.00Tiedättekö päivän nimeltä "sitten jonain?" Mä hoidan tän sitten jonain päivänä. Pitäis tässä jonain päivänä aloittaa. Mutta mitä jos kertoisin, että se päivä onkin juuri tänään? Tai vaikka huomenna?

Olen tässä jo pitemmän aikaa yrittänyt lopettaa karkin syömistä, ja muutenkin vähentää sokeria ruokavaliostani. Tämän todettuani saan usein kuulla, ettei minulla pitäisi olla asian suhteen mitään hätää. Syynä tässä ei olekaan mikään ylipainon rajamailla keikkuminen, vaan ihan vaan se fakta, että eihän lisätty sokeri (+kaikki ne lisä- ja väriaineet) missään määrin ole hyväksi.


Mulle hyvä se joku päivä on ollut maanantai. Uusi viikko, uusi alku. Sunnuntaina on saanut hakea sen surullisenkuuluisan viimeisen nannapussin, josta sitten tietysti jää aina pussinpohja jäljelle. Valitettavasti juuri ne pussin viimeiset herkut maistuvat erityisen hyvälle nimenomaan maanantaisin, kun arki lyö vasten kasvoja. Ja kun maanantaina lipsutaan, on peli menetetty. Elämäntapamuutoksia on aivan turha yrittää tehdä vaikkapa tiistaina, kaikkihan sen tietävät. On taas odotettava maanantaita.

Nyt koen syöneeni tarpeeksi monta viimeistä karkkipussia, viimeisimmän tänään. Huomenna ei ole maanantai, mutta huomisesta lähtien karkit jäävät Filmtowniin. Tätä äitiä (ja sen suklaanappeja ryöstelevää poikaa) ei nähdä siellä enää vähään aikaan! Ellei tietysti olla vuokraamassa leffaa, hehe... Leffaeväänä napsitaankin sitten dippikasviksia, ja herkkuja nautitaan kohtuullisesti vain juhlissa.

Olisi aika noloa epäonnistua nyt, kun tein tästä näin julkista, joten pitäkää peukkuja. Lisäksi suosittelen kaikkia muitakin tarttumaan haasteisiin jo tänään, eikä aina vasta sitten joskus. Onnistumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta tulee aina hyvä fiilis.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Peukut pystyyn ja tsemppiä! Mie oon ollu nyt ööö, pari kuukautta karkkilakossa. Seuraavan kerran saan syödä jouluaattona ja ootan sitä kyllä ku hullu puuroo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jouluna on kyl saatava herkutella! Sitä mäkin odotan! :)

   Poista
 2. Sun kirjotukset on mielenkiintosia! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka :) ! Kommentoin aiemmin tekemääsi videopostausta, muistat varmaan. Ja niin siinä nyt vain kävi, että palasin uudelleen ja uudelleen lukemaan, mitä olet postaillut. Liityin mielelläni lukijaksi :) Blogisi on juuri sellainen, jota olen etsinyt tyhjyyttään kaikuvalle lukulistalleni vuosia ! <3

  terkuin Maiju Kristiina, osoitteesta maijukristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Ihana kuulla ja tervetuloa!
   Mun täytyy myös tulla kurkkimaan. :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe