Mamastyle - sparkling

1.07

Auts. Mihin nyt meninkään itseni laittamaan, kun lupasin näitä viikon suosikkiasuja alkaa postailemaan. Nyt on nimittäin niin, että kuvien laatu kärsii siitä, että ulkona on pimeää, ja kahden lapsen pukeminen pikaisten ulkokuvausten takia tuntuu - ja onkin typerää. Lisätään tähän vielä kuvaajan intohimo asukuvia kohtaan, niin tältä se sitten näyttää. Mutta ehkä siitä nyt ainakin tajuaa mitä haetaan takaa.

Viikon suosikkiasu on ehdottomasti eilinen pikkumusta pikkujoulumekko. Viikon parhaan tittelin mekko ansaitsi muun muassa sillä, että tunsin kerrankin oloni naiselliseksi, ja toisaalta myös siksi, että viikon muut asut menivät aika pitkälti farkku-trikoopaita -linjaa.. Ehdoton voiton ratkaiseva tekijä oli kuitenkin se, että vedin mekon päälle ja lähdin hippoihin. Ei ajatustakaan, olisiko joku muu voinut sittenkin olla vähän kivempi. Ei, ei. Pikkujoulut, kimallus ja musta ne yhteen sopii. Tämä täydellinen mekko on shoppailtu aikoinaan Espanjasta, Biancosta, mutta silti se edelleen kuuluu suosikkeihini.Ps. Voisko joku kameraguru valaista mua valoisempien sisäkuvien ottamiseen? Lisäsalama vai uusi objektiivi?


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihana! Mullakin on pienoinen kriisi menossa pikkujoulu vaatetuksen suhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mun vinkki on et ei kannata pelätä ylipukeutumista, koska alipukeutuminen harmittaa paljon enemmän. ;) Sitäpaitsi, kuinka usein sitä nykyään saa oikein laittautua?

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe