Puolivälissä

21.55


 Stella on tänään kaksi päivää yli puolivuotias, ja tuntuu kuin neidistä olisi tullut jotenkin iso tyttö ylitettyään tämän rajapyykin. Voi myös olla, että omat silmäni vaan ovat avautuneet, mutta kyllä meillä niin tomerasti touhuillaan, ja ollaan isoveljen jutuissa ihan messissä!

Neuvolasta saatiin eilen mitoiksi 66 senttiä ja 7280 grammaa. Reippaaksi ja iloiseksikin kehuttiin, ja voin hyvillä mielin allekirjoittaa nämä väitteet - Stellan kikatus, hekotus ja riemunkiljahdukset ovat täyttäneet talon, ja ne ovat hyvin tarttuvaa laatua. Felix ainakin on liittynyt mielellään mukaan näihin ilakointihetkiin.

Löytyy neidiltä temperamenttiäkin, ja ääntä lähtee, kun ärsyttää. Näitä hetkiä saavat kuitenkin todistaa vain harvat ja valitut, kun vilskeen keskellä hän viihtyy oikein mainiosti. Huonona päivänä Felix ei saa mennä lähellekään ilman, että huuto alkaa, kun taas useimmiten on ihan okei, vaikka toinen vähän käyttäisikin tyynynä.

Stella istuu avustettuna selkä suorassa ja jykevästi, mutta tasapaino ei vielä riitä lattialla istuskeluun. Vaikka taidot eivät ihan vielä riitäkään, muru haluaisi leikkiä mieluiten pystyasennossa, ja makoileminen alkaakin aika nopeasti ottaa päähän. Lelut kiinnostavat ja maistuvat, ja niitä jahdataan kierien, pyörien ja pakittaen. Ryömimistä tuskin saadaan kauaa enää odotella.

Lelujen lisäksi maistuvat soseet ja vellit, ja niitä tarjoillaan neljä kertaa päivässä. Tähän mennessä kaikki paitsi luumu on uponnut hyvin alas, ja hyvän ruokahalun ansiosta ollaan myös nukuttu vähän paremmin. Kotona saa koko ajan olla aika tarkkana, kun Stella mielellään maistelisi kaikkea, ja Felix taas mielellään vaivihkaa tarjoaisi jos jonkinmoisia makupaloja - huh huh.

Kaikenkaikkiaan Stella on todella suloinen ja todella iloinen tyttö. Tiedän, että sanoin jo iloinen, mutta hän on oikeasti ihan käsittämättömän iloinen tapaus. Ja maailman kaunein tyttö, niin kuin jokainen tyttö on oman äitinsä silmissä.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Paljon onnea puolivuotiaalle Stellalle! :) <3 Ootteko te perjantaina tulossa / menossa treffailemaan? :) Täytyy katsoa miten Eemin päikkäreiden kanssa menee, mutta kovasti koitetaan ehtiä paikalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tullaan jos ei mitään ihan ihmeellistä estettä tuu. :) Toivottavasti nähdään.

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe