Roskaa!

23.57


Tiesittekö, että tänään oli maailman televisiopäivä? Sen kunniaksi voisin listata telkkariohjelmat, jotka eivät tosiaan ole Emmyä ansainneet, mutta joiden katsomisesta jostain syystä salaa nautin. Nyt paljastetaan siis kotiäidin pimeitä puolia!

Aloitetaan klassikosta, eli Salkkareista. Katselen sitä onneksi vain satunnaisesti, mutta silti! En tiedä ketään, joka katsoisi ohjelmaa siksi, että se olisi hyvä. Sillä eihän se ole. Sen tietävät kaikki.

Emmerdale taitaa kuulua samaan kastiin, ja siitä on viime aikoina muodostunut salainen paheeni, jota katson yksin kotona kun kukaan ei nää. Pliis kertokaa, että on ihan ok katsoa sitä!

Tuhluriprinsessat tulee aamupäivisin, eli juuri sopivaan katseluaikaan kun yrität leikkiä lasten kanssa olohuoneen matolla selättäen pahinta koomaa tuopillisella kahvia. Siinä on sitä jotain, kun saa ensin pyöritellä silmiä toisten tuhlailuille, ja sitten lopuksi olla onnellinen tyypin puolesta, kun hän saa elämänsä raiteilleen!

Olen muutenkin aika paha tosi-tv-roskan kuluttaja iltaisin, mutta kun ei sieltä tule muutakaan, se on vaan siinä taustalla ja ne muut perinteiset tekosyyt. Tosiasiassa tykkää katsoa mitään rikossarjoja, scifiä tai jännäreitä, ja tosi-tv:n lisäksi ne ovat oikeastaan ainoa vaihtoehto iltakympin jälkeen. Tietty silloin olisi ehkä fiksua laittaa telkkarin kiinni, ja rauhoittua ennen nukkumaanmenoa.

Synkin salaisuuteni on Sinkkulaiva, mutta puolustuksekseni voin sanoa, että katselen sitä ainoastaan yhden ystäväni kanssa ja hänen painostuksestaan. Tiedät kyllä, että puhun sinusta. Häpeä!

Miksi ihmeessä sitä tuhlaa aikaansa näihin?
Onko teillä jotain ohjelmasuosikkia, jota katsotte salaa pimennysverhojen takana?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Siis salkkarithan on kaikkien aikojen parasta tv viihdettä 😀 mä jo pelkään sitä päivää jos ja kun salkkarit loppuu kokonaan 😭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joooo, kyllähän sitä tulee katottua. ;)

   Poista
 2. On ihan ok katsoa Emmerdalea! ;)

  VastaaPoista
 3. Martina ja hengenpelastajat :D

  Ps. tulin kurkkimaan aihetta siihen vieraspostaukseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mä en oo kattonu. Mulle riitti se eka kausi Viidakon tähtösiä :D
   Hyvä et muistuttelet! :D

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe