Dream big

0.20


Kyllä se vaan on jo iso poika. 1v 10kk ja shoppailee isojen poikien osastolla, kuten todettu. No, nyt se sitten nukkuu jo isojen poikien sängyssäkin. Kohta se jo paiskoo ovea ja pitää meitä ihan dorkina. Apua, mun vauva.

Emme turhaan ole pitäneet mitään kiirettä lastensänkyyn siirtymisen kanssa, mutta kun herra alkoi aamuisin tulla herättämään meitä eikä toisinpäin, aika oli koittanut. Vaikka mulla on täysi luotto Felixin kiipeilytaitoihin, ajattelin että matalamman laidan yli olisi kivempaa kiivetä.

Äidin vanha sänky tuotiin vaarin luota, ja se seisoi Felixin huoneessa odottelemassa. Loppuviikosta sain vihdoin ostettua patjan, ja viime yönä sitten testailtiin miten ne isot pojat nukkuvat. Uutta ja ihmeellistähän se oli, ja unesta kiinni saaminen vei pitempään kuin tavallisesti, mutta sinne se tipahti ja nukkui onnellisena läpi yön. Pakko oli käydä salaa kurkkaamassa ja tirauttaa pienen pieni kyynel.

Felixhän on ollut todella huono nukkumaan vauvana. Illalla aina sovittiin kumpi valvoo seuraavana yönä, ja se todella tarkoitti valvomista, kun suurin osa yöstä kului huutaen. Nykyään Felix kuitenkin nukkuu parhaimmillaan katkeamattomasti kellon ympäri, joten te jotka juuri tällä hetkellä valvotte vatsaansa itkevän lapsen kanssa, toivoa on!

Iltarutiinit ovat Felixille tärkeä juttu. Niiden avulla hän tietää, että nyt ollaan menossa nukkumaan, ja kun kaikki menee iltaisin saman kaavan mukaan, ei tarvitse koskaan tapella pään tyynyyn painamisesta. Iltapalan jälkeen käydään pesulla, sitten puetaan yöpuku ja lauletaan unilaulu. Ehkä tähän rutiiniin voisi liittää jo iltasadun ja -rukouksenkin...

Minkälaisia iltarutiineja teillä on?

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe