Mamastyle - redneck

23.05

Päivittelen silloin tällöin harvakseltaan tänne blogin puolelle pukeutumisesta ja asuvalinnoistani. Olen jonkin aikaa suunnitellut sen tekemistä useammin, vaikka se vaatisikin pientä vääntöä Harrin kameran taakse saamiseksi. Tästä lähtien sunnuntaisin päivittyy blogiin mun viikon suosikkiasu. Mitäs siihen sanotte? 

Tänään oli aika hyvä päivä ulkoilla ja kuvata ulkona, sillä ensimmäistä kertaa aikoihin paistoi aurinko. Fiilikset olivat aika huipussa kun seurasin ikkunasta taivaan selkiintymistä, ja lähdettiin sitten lasten kanssa kävelemään. 

Viikon ykkösasuksi siis valikoitui oikein henkilökohtainen turva-asu! Ginasta ostetut uudet farkut ovat jo nyt saavuttaneet asemansa luottopöksyinäni mukavuutensa ansiosta. Musta takki ja conssit kuuluvat myös luottovaatteisiini. Tyttöjen kanssa naurettiinkin, kun Helsinkiin Inspiration dayhin matkustin koroissa, mutta vaihdoinkin sitten converset jalkaan, kun taas Emilia  vaihtoi ajomatkan jälkeen tennarit korkkareihin. Kohta noista luottojalkineista vaan on talven ajaksi luovuttava, nyyh.

Tähän muuten niin tummaan ja turvalliseen asuun iso punainen tuubihuivi pisteeksi i:n päälle, niin jo on hyvä lähteä puistoon keinumaan. Paistaisipa useamminkin!


Takki - Zara
Neule - Bik Bok
Farkut - Gina Tricot
Hanskat - Accessorize
Kengät - Converse
Huivi - Lindex

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe