Iisisti isille

20.28

Meidän isänpäiväkuvio oli sellainen aika perinteinen; sotku keittiössä, aamiainen sängyssä, kahvit lakanoilla ja hyvä meininki. Tällä kertaa emme kuitenkaan menneet oman isäni luo käymään, vaan olimme kutsuneet koko porukan meille. Isyyden lisäksi muita päivän teemoja olivat hyvä ruoka ja rennosti yhdessä vietetty aika.


Kahden lapsen äitinä voin todeta ettei aina todellakaan ehdi tehdä kaikkea mitä oli alunperin suunnitellut. Joskus on ihan ok mennä siitä mistä aita on edes pikkuisen matalampi, jotta jää sitten aikaa muiden asioiden kriiseilyyn. Olen monesti bongaillutkin muista blogeista arjenhelpotusvinkkejä, mutta nyt ajattelin jakaa pari hyvää ideaa juhlan helpottamiseen.

Kiireisenä kahden lapsen äitinä pyöräytin näppäränä herkullisen täytekakun! Todellisuudessa pohja oli ostettu torilta, täytin Valion maustetuilla rahkoilla ja päälle sulatettua suklaata ja kermavaahtoa. Sulatin samalla vähän reilummin suklaata, josta loput sotkin vaniljatuorejuuston kanssa sekaisin, ja siinä olikin kuorrutus eilen leivottujen suklaamuffinsien päälle. Supernopeaa, ja silti superhyvää!

Pienellä vaivalla saa myös tehtyä pikaisen kasvojenkohotuksen kahvipöytään. Tänään tökkäsin muffinsien päälle cocktailtikusita ja  kuvioteipistä noin vartissa näperretyt liput. Kuvioteippien ihmeellinen maailma on avautumassa - mitä kaikkea ihmeellistä näillä voisikaan saada aikaan!


Onnea vielä kaikille isille!

You Might Also Like

2 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe