1. eli ensimmäinen

21.43

Jipii! Joulukuu on täällä. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että lähtölaskenta jouluun voi alkaa. Tänä vuonna on mahdollisuus sen perinteisen suklaisen-, tai partiolaisten joulukalenterin lisäksi jännittää aattoillan lähestymistä myös meidän blogijoulukalenterimme kautta!


Nykypäivän ihmiset osaavat olla itsekkäitä, niin hyvässä kuin pahassa. Meidät on opetettu vaatimaan itsellemme asioita, ja me tiedämme, että meillä on oikeus. Oikeus olla omia itsejämme. Oikeus ottaa tänään rennosti. Oikeus tulla kohdelluksi hyvin. On hyvä olla tietoinen oikeuksistaan, kunhan samalla muistaa, että ympärillä on monta muuta, joilla on myös oikeuksia.

Tämän joulukalenterin tarkoitus on muistuttaa, miten muita ihmisiä voisi huomioida ja auttaa. Jokaisella meistä on oikeus tulla kohdelluksi hyvin, ja jokaisella meistä on oikeus saada apua. Avaa siis ovi vaunuille, päästä vanhus ensin bussiin ja hymyile kaupan kassalle. Mikä olisikaan parempi aika tsempata tässä asiassa kuin nyt, kun tontut kurkkivat kaikkialla?

Joten eiköhän mennä!

Bloggaaminen on aika kivaa hommaa, ja te lukijat teette siitä vielä monin verroin kivempaa. Voitte siis kuvitella miten ilahduttavaa on vastaanottaa kommentteja. Tänään voisikin olla sellainen päivä, jolloin jätät lempibloggaajallesi piristävän kommentin. Saa tietysti toistaa niin monta kertaa kuin haluaa! Helppo ja yksinkertainen homma näin alkuun - ehkä ihan kohtuullista, sillä tämän päivän luukku aukeaa aika myöhään

Tässä vielä Felixin viimevuotinen joulutervehdys teidän iltanne iloksi. 
Ihanaa joulunodotusta mussukat!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihana blogi ja hieno kalenteri-idis!:)

  VastaaPoista
 2. Blogiasi on aina mukava seurata,kiitos tästä! Pitäis useammin tajuta kommentoida, hyvä luukkuidea siis:)

  VastaaPoista
 3. Kommentoidaanpas nyt kun kerrankin koneella luen puhelimen sijasta. Sulla on älyttömän kiva kirjoitustyyli! Löysin pari kuukautta sitten blogisi, ja nykyään käyn kurkkaamassa päivittäin, josko olis uutta tekstiä tullut. :) Useamminkin on tehnyt mieli laittaa kommenttia, mutta mun puhelin ei suostu kommenttejä lähettämään, ja yleensä blogeja selaan juurikin puhelimella kun nukutan lapsukaisia yö- tai päiväunille. Siksipä se on jäänyt lähes kokonaan. Tervetuloa käymään munkin blogissa: http://arkisesti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitos! :) Niin ihanaa kuulla! Ja tuttua toi blogien kännykällä selailu joka välissä! ;)
   Tuun kurkkimaan!

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe