Mamastyle: Last season

0.45

Myönnetään, että nämä kuvat eivät kyllä ole tältä viikolta. Tarkoitus oli kuvata tänään, mutta meidän pieni karhunpoikamme sairastaa, joten emme ole edes päässeet Harrin kanssa samaan aikaan ulos. Tänään siis joudun turvautumaan viime syksyn rentoon lounastyyliin.

Bleiseri - Spirit store
Vyö - Sokos Wiklund
Kengät - Converse
Housut - H&M 

Nyt on myös tunnustettava pari tosiasiaa. Nimittäin Felixillä on ollut tasan kerran kuume, joka tuli neuvolassa annetun rokotuksen kaupanpäällisinä, jolloin tiesin kuumeen syyn ja neuvolan antamat hoito-ohjeet. Nyt sitten olen vähän hukassa, kun en ole itsekään vuosiin ollut kuumeessa! Siis voi uusavuttomuus, enkö mä osaa hoitaa kuumepotilasta? Ruoka ei reppanalle pahemmin maistu, mutta nestettä ollaan pojalle tankattu.

Toinen tunnustus on vielä pahempi! Älkää nyt missään nimessä ymmärtäkö niin, että jotenkin iloitsisin siitä, että Felix on kuumeessa, mutta salaa olen vähän iloinen kun saan hoivata ja passata pikkuistani. Tunnen itseni tarpeelliseksi, kun pieni lämmin kroppa hakeutuu kainalooni, ja kaksivuotiaani vielä nukahtaakin viereeni. Vaan kyllä se pahalta tuntuu, kun rakas ihminen voi huonosti...

On tämä kuume tainnut sekoittaa äidin pään vähän pehemminkin.

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe