19. & 20. Paketti vaikka sulle!

23.51


Meillä oli eilen ilo saada ihania ruokavieraita juhlistamaan tulevaa joulua etukäteen ja jakamaan pieniä Secret Santa -paketteja, ja juhlahumussa joulukalenterin päivittäminen unohtui kokonaan! Siksi niputankin nyt kaksi luukkua yhdeksi, ja julistan blogini ensimmäisen arvonnan alkaneeksi! Tällä kertaa teillä on mahdollisuus saada pientä ilahdutusta!

Blogin lukijaksi liittyminen on ilahduttavaa, suotavaa ja toivottavaa, muttei pakollista. Sen sijaan jakamalla tämän päivityksen kommentteihin suosikkimuistosi vuodelta 2014 voit voittaa itsellesi iloa, terveyttä ja helpotusta erityisesti selän jumituksiin vuodelle 2015! Aikaa on osallistua 24.12. klo 23.00 mennessä, jolloin suoritan arvonnan, ja joku teistä saa vielä yhden joululahjan.

Onnea arvontaan!

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Vuoden 2014 paras päivä oli 13.5. kun pieni murusemme syntyi! 15.5. oli myös hyvä päivä kun päästiin vierihoitoon ja 17.5. kolmas hyvä päivä kun päästiin kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Tulispa enemmän ku tarpeeseen :) ohtosanni@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tällä kertaa vuoden suosikkihetkeä ei tarvitse pähkäillä, yksi menee heittämällä ylitse muiden: tyttären ensikarjaisu 10.5.2014. :)

  VastaaPoista
 4. tän vuoden kohokohta oli se ku mun pikkuveli tuli vuoden kestäneeltä vaihto-oppilasvuodelta kotiin kesäkuun lopussa! sitä ilon ja ikävän purkautumisen määrää!<3

  VastaaPoista
 5. 26.4 pikkuneidin syntymä. Hän päättikin syntyäm36+3,tätini syntymäpäivänä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe