Kirje Joulupukille

0.15

Äiti sanoo, että asiat tulevat usein yhdessä nipussa. Että joskus tapahtuu paljon semmoisia vähän tyhmiä asioita kerralla, ja sitten taas tapahtuu paljon kivoja juttuja. Niinkuin nyt esimerkiksi äidin ompelukone hajosi ja siitä tuli kallis lasku, meidän toiset, paljon käytössä olleet rattaat hajosivat ja sitten olikin samaan syssyyn melko kasa postia, tai äidin mukaan laskuja, maksettavana. 

Ei meillä mitään hätää ole, ja jos jotain positiivista tästä haluaa keksiä, niin kerrankin äidin ei tarvitse sanoa ettei me mitään tarvita, kun sukulaiset kysyvät joululahjatoiveita! Ja kun ne jotain kumminkin aikovat ostaa, niin tässä muutama vinkki!


Stella istuskelee nykyään aika usein syöttötuolissa, joten mä istun ihan isojen tyyppien jakkaralla. Se on aika hauskaa, mutta vielä mun on vaikeaa yltää pöydälle, joten siihen tarvittaisiin joku ratkaisu. Me halutaan Stellan kanssa tietysti syödä samaan aikaan, kun meillä on niin huippuhauskat pöytäkeskustelut. Tohon ruokailuhommaan Stella muuten tarvitsisi jonkun hyvän ruokalapun ja vauvoille sopivia ruokailuvälineitä.

Mua on vähän alkanut jännittämään pimeässä oleminen, joten yölläkin olisi kiva olla joku himmeä lamppu. Stella taas tarvitsisi pari isojen tyttöjen tuttia, kun se on jo yli puolivuotias, eikä ne pikkuvauvojen tutit enää käy.

Pikkuautoilla tykkään leikkiä, mutta niitä mulla on vasta pari. Isin mielestä autorata voisi olla mulle kiva. Se taitaa kyllä oikeasti itse haluta leikkiä sillä... Äiti taas haluaisi hankkia meille molemmille omat Fjällrävenin mini kånken-reput. Sitten sukkia, kalsareita, sisätossuja... Hetkinen! Kenenköhän lista tämä nyt olikaan?

Äiti ja isi väittää, etteivät ne tarvitse mitään, mutta kyllä mun mielestä isi ainakin tarvitsisi uudet farkut! Mullakin on enemmän farkkuja, vaikka kulutan suurimman osan ajasta collegehousuissa! Lyikkärit, tussit ja lehtiöt niillä tuntuu aina olevan hukassa, eli jos jotain, niin sellaisia voi aina hankkia. Tai jos ois vaikka joku sukulaiskampaaja, joka vois hankkia vähän hoitoainetta äidille, niin se olis sen mielestä varmaan kiva. Me Stellan kanssa ajateltiin antaa niille lahjaksi joulurauhaa parhaamme mukaan.

Sellaisia juttuja! Mitäs te haluatte lahjaksi?

Terveisin,
Felix

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe